Humanitarni tiket u podne: Vojislav Kecojević tipuje za KK Metalac iz Valjeva

Vreme čitanja: 4min | sre. 22.07.20. | 10:23

Jedan od legendarnih igrača iz Valjeva u Đenovi očekuje GG tip

Legendarni je igrač košarkaškog kluba Metalac iz Valjeva. Za naš portal Vojislav Kecojević prisetio se lepih dana iz igračke karijere. Smatra da su tadašnje generacije bile opčinjene košarkom, ali da nipošto nisu zapostavljale društveni život, obrazovanje, školovanje…

Za dvadeset godina, koliko je trajala karijera našeg sagovornika, seća se da je sa šesnaest godina bio najbolji strelac lige. Podseća da su tadašnji kadeti i juniori igrali utakmice pred meč seniora. Da je igrao protiv svih velikana tog doba. Za Praju Dalipagića kaže da se takvi ljudi više ne rađaju. Ducija Simonovića smatra košarkaškim Apolonom.

Izabrane vesti

Rado se odazvao našem pozivu da učestvuje u MOZZARTOVOM  “Humanitarnom tiketu u podne”, a pre nego što sastavi plemeniti listić kaže: ”Sa Prajom, Kićom, Mokom i Kinđeom Delibašićem sam igrao. Borio se za mesto u reprezentaciji. U to vreme borio sam se i čuvao Varajića, Ćosića, Dalipagića, Šolmana… Pošto je naš trener Luka Stančić bio dobar prijatelj sa Rankom Žeravicom često smo bili u Beogradu i sparingovali Partizanu. Tramvajem smo išli na utakmice i treninge zajedno sa igračima crno – belih.  Za Metalac sam igrao 20 godina pa se sećam trijumfa nad Jugoplastikom u Splitu. U baražu, u Sarajevu, zgazili smo Industromontažu. To su neke značajne utakmice”, konstatuje Vojislav Kecojević koji se trenutno nalazi na čelu regionalnog KS zapadne Srbije.

Naš plemeniti kladilac je kombinovao tri utakmice sa Ostrva i dve sa Apenina. Prva stanica je u Mančesteru, JUNAJTED – VEST HEM. Đavoli imaju šansu da poprave plasman. Nakon osam pozitivnih ishoda Mančester je doživeo poraz od Čelsija. Čekićari imaju dva poslednja trijumfa, prilično sigurna. U poslednjih pet međusobnih okršaja Vest Hem ima dva trijumfa, remi i dva poraza. U septembru je bilo 2:0 za goste. Veće kadrovske problem imaju domaći.

“Kombinacija, minimum gol u prvom odnosno makar dva gola u nastavku utakmice”.

Prelazimo u Čempionšip, VBA – KPR. Domaći imaju imperativ pobede kako bi sačuvali drugu poziciju i obezbedili plasman u Premijer ligu. Posle pet odličnih rezultata VBA je izgubio u poslednjem kolu. Sa druge strane gosti su remizirali pa dobili poslednji meč. VBA je slavio u poslednja tri međusobna okršaja.

“Jedinica”.

Još jedna velika utakmica iz Premijer lige LIVERPUL – ČELSI. Liverpul bi da obraduje svoje navijače sa još jednom pobedom pre nego što proslavi novu titulu. U poslednjem duelu Liverpul je izgubio od Arsenala. Plavci su dobili Norič pa Junajted. U martu je Čelsi dobio sa 2:0, ali su u većim kadrovskim problemima pred večerašnji okršaj.

”Očekujem gol, gol u prvom ili po gol oba tima u nastavku meča”.

Sada se selimo u Seriju A, SAMPDORIJA – ĐENOVA. Gosti se bore za elitni rang dok je klub iz Đenove u mirnijoj luci. Sampdoriji su tri pobede u nizu omogućile da na kontu imaju 41 bod. Đenova igra po principu toplo – hladno, ali je protiv Lećea uknjižila tri boda. Na poslednjih sedam okršaja dva kluba domaći nisu izgubili.

“Neka bude gol, gol”.

U isto vreme u Torinu igraju TORINO i VERONA. Oba tima bez četvorice igrača ulaze u duel, ali je Verona prebrinula sve brige. U zlatnoj je sredini. Torino se još bori, ima poraze od Juventusa, Intera i Fjorentine, uz dve pobede. Gosti su sa jakom Atalantom uzeli bod, a u decembru prošle godine rivali su podeli bodove, 3:3.

“Od tri do pet golova”, kaže naš gost, a mi ga upoznajemo sa “Humanitarnim tiketom u podne” i MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

MOZZART je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirao 15.711.389, 00 dinara. Nekadašnji golman Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 209. po redu u dobrotvornom tiketu.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na neke MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović…

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Humanitarno udruženje “Drugačiji svet”, Bijeljina. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketKK MetalacValjevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara