Humels u čudu: Njih sedmorica u napadu, a samo Boateng i ja igramo odbranu

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.06.18. | 22:07

Selektor Lev uverava da Nemci neće ispasti u grupi

Razočaranje u Nemačkoj. U redu, nije Meksiko naivna ekipa, ali da prvak sveta odigra onako loše i da u polju bude neubedljiv skoro niko nije očekivao.

Zato posle 0:1 na početku takmičenja u Grupi F već zvoni alarm u svlačionici Pancer divizije.
Ne mogu do kraja da razumem zbog čega smo ovako igrali. Praktično smo olakšali posao Meksikancima. Igrali smo na isti način kao u generalnoj probi sa Sudijskom Arabijom, međutim, ovo je bio daleko teži protivnik. Meksiko je zasluženo pobedio, a mi moramo da se popravimo. Što pre“, poziva saigrače da se razbude Mats Humels.

Izabrane vesti

Štoper Bajerna zamerio je saigračima ispred defanzivne linije što nisu pomagali njemu u Džeromu Boatengu, već su obojica često ostajali sami da se bore sa trkački raspoloženim Lozanom, Velom i Čičaritom.
Ako sedmorica ili osmorica igrača igraju u napadu, onda to utiče na stabilnost odbrane. Često se dešavalo da samo Boateng i ja branimo svoj gol“, dodao je Humels.

Izdanje ispod nivoa branioca krune brine i glavnokomandujućeg.
Odigrali smo loše prvo poluvreme, izgubili dosta lopti. U drugom smo bili bolji, ali nismo uspeli da iskoristimo prilike i to nas je ubilo. Dobro smo pokrili Tonija Kros. Billo gde da se pojavi, čekao ga je čovek. Zato nismo mogli da gradimo igru. Još imamo šanse da popravimo situaciju. Nećemo se predati“, uverava Joakim Lev.

Nemački novinari podsetili su selektora da su tri od poslednja četiri osvajača Mundijala ispadala u grupnoj fazi (Francuska, Italija i Španija).
„Ne znam što su oni eliminisali, ali to se nama neće desiti. Plasiraćemo se u nokaut fazu“, optimista je Joakim Lev.

FOTO: Action images


tagovi

Mats HumelsJoakim LevFudbalska reprezentacija NemačkeRusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara