"Federer u razgovoru sa sudijom"
"Federer u razgovoru sa sudijom"

I Federer psuje, zar ne!?

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.18. | 12:51

Naročito kada je u pitanju "hok-aj"

Federer u razgovoru sa sudijomRodžer Federer je čovek koji možda i najbolje na teniskom turu zna kako da se ponaša. Iako je sportista i to vrhunski, retko kada kaže suvišnu reč, povisi ton, a kamoli opsuje.

AO POLUFINALE
(1,17) FEDERER - ČUNG (4,40)

Izabrane vesti

Ipak, Švajacarac se u današnjem četvrtfinalu u jednom trenutku "pogubio" i opsovao! I to dok je pričao sa sudijom... Istina, nije opsovao arbitra, ali opet može da očekuje novčanu kaznu. Naime, kada je po završetku jednog poena traži proveru putem "hok-aj" sistema ispostavilo se da ovaj to nije snimio, te je poen automatski priznat njegovom protivniku Tomašu Berdihu. Maestro iz Bazela je tada poludeo, a poznato je koliko ne voli i ne veruje "hok-aju". Besan i razočaran obratio se glavnom sudiji, Bernandesu prilično teškim rečima:

"Da li je tebi ovo OK? Da li je tebi ovo OK? Već su me jednom zaj....i!"

Na svu sreću, tu se zaustavio. Inače, Federer, kome nije ovo prvi put da opsuje ka sudiji tokom meča, što je učinio i u izgubljenom finalu US opena protiv Huan Marina del Potra 2009, u svom 14. polufinalu melburnskog grend slema će ukrstiti rekete sa Hjeon Čungom.

(foto: Action Images)


tagovi

AustralijaAustralijan openOtvoreno prvenstvo AustralijeRodžer FedererŠvajcarska 1Tomaš Berdih

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara