I Napoli ima probleme! Bombarder preskače Zvezdu...

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.11.18. | 17:42

Loša vest za Anćelotija

Povrede muče Vladana Milojevića i Crvenu zvezdu pred okršaj sa Napolijem u Ligi šampiona, ali i Karlo Anćeloti je dobio loše vesti iz klupske ambulante.

Ofanzivac Simone Verdi je sigurno otpao iz konkurencije za meč za Crvenom zvezdom u sredu. Kao i za vikend okršaj protiv Kjeva u Seriji A.

Izabrane vesti

Verdi je jedno od dva najveća pojačanja Napolija ove sezone. Napolitanci su letos paltili Bolonji čak 25.000.000 evra za kupovinu Verdija kojeg su jurili duže od godinu dana. Bombarder koji podjednako dobro šutira slobodnjake obema nogama (na istoj utakmici prošle sezone je dao golove različitim nogama iz slobodnih udaraca) i može da igra na svim pozicijama u napadu će odsustvovati sa terena narednih deset dana.

Verdi se taman bio oporavio od povrede mišića zbog koje je bio van terena skoro mesec dana da bi na jučerašnjem treningu doživeo povredu skočnog zgloba i morao je opet na listu povređenih.

Na istom treningu se povredio i vezista Amin Junes koji je letos došao kao slobodan igrač iz Ajaksa. Ali, došao je sa pokidanom Ahilovom tetivom zbog čega još nije ni debitovao za Napoli. Taman kada je zalečio tešku povredu, kada se očekivalo da debituje i da se stavi na raspolaganje Anćelotiju, povredio je skočni zglob pa će i on biti desetak dana van terena.

Ipak, Napoli će biti jači u odnosu na meč u Beogradu jer Anćeloti sada može da na računa na oporavljenog golmana Mereta i beka Gulama.

 (FOTO: reuters)


tagovi

Simone Verdi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara