""
""

Igor Spasić ocenjuje: Svršenom činu, ni bačkom penalu mane nema!

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.10.17. | 12:33

“Nije zbog penala, izgubili smo zbog propuštenih šansi naših fudbalera”, kaže za Mozzart Sport trener čačanskih Zebri

Nema trenera koji voli da prizna poraz, naračito ako je njegov tim bio bolji rival. Igor Spasić čini se da nema problema s tim, pa za Mozzart Sport sa Gradskog stadiona u Čačku realnim fudbalskim rečnikom poručuje: “Svršenom činu, ni bačkom penalu mane nema! Bili smo bolji, ali smo promašili ono što nismo smeli”…

Izabrane vesti

Priznali su to i iz tabora FK Bačka! Borac je i po njima bio bolji, ali rezultat je ostavio bodove u vojvođanskoj ravnici! Šta na sve to kaže vođa Zebri.
“Šta reći, sem da je Borac odigrao odlično. Kaznili su naše promašaje a meni je najupečatljiviji trenutak promašaj Kruza Lime u 69. minutu. Tu su i propuštene šanse Stamenića, Čađenovića i Filipa Kneževića. Još jednom podvlačim da sam zadovoljan angažmanom naših prvotimaca, ali ne i realizacijom. To može i mora bolje da bude, jer smo tim u usponu forme”, kaže Igor Spasić za Mozzart Sport. Pitali smo šefa stručnog štaba Zebri kako ocenjuje penal dosuđen u korist Bačke?

Podsetimo, u 73.minutu stiže kazna za promašaje Čačana. Vladimir Bajić je krenuo u susret jednom od napadača Bačke… Golman Borca je prvi stigao do lopte, ali se nesigurni Šegrt posle pada domaćeg igrača latio pištaljke i pokazao na kreč… Čeković je bio precizan i Bačka je povela sa 1:0.
“Sudijska je svetinja i poslednja! Penal je uvek onda kada ga arbitar dosudi. U to nikada ne treba ulaziti i praviti polemiku. Mi smo trebali da realizujemo naše šanse i ništa više”, zaključio je Igor Spasić svoju analizu juče odigrane utakmice.

Ekipa Borca utakmicu 14. kola Superlige Srbije igra 21. oktobra u Šapcu s ekipom Mačve.

(Piše: Miloš Milić)

(Foto: FK Borac Čačak)


tagovi

Bačka PalankaBorac ČačakČačakFilip KneževićVladimir Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara