""
""

Ikardi: Svi su znali da sam sa Vandom! Milito, Zaneti, Kambijaso, Samuel... Samo nije znao Maksi Lopez

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.09.16. | 18:01

Argentinac opet govorio o famoznom “ljubavnom trouglu” sa saigračem i njegovom bivšom ženom

Posle gotovo dve godine ćutanja opet je aktuelna priča o sada već čuvenom "ljubavnom trouglu" između Maura Ikardija, Vande Nare i Maksija Lopeza. Ovaj put o slučaju je pričao napadač Intera.
“Razumem da mediji prave veliku stvar od moje veze sa Vandom. Ali, morate da sudite o ljudima na osnovu onoga što rade na terenu i u životu, a ne van njega. Ja sam napadač, dajem golove, to je moj posao, a ne da se slikam za naslovne strane po novinama”, izjavio je Ikradi za Foks Sports.

Izabrane vesti

Čačnuli su ga mediji u domovini, pa je napadač Intera još jednom ponovio da nije ukrao ženu svom nekadašnjem saigraču.
“Kada je reč o Vandi, svi pričaju o njoj, a ne znaju ništa. Ljudi su prepuni predrasuda, bez obzira na objektivne činjenice. Kada se desilo to između mene i Vande moji drugari Milito, Zaneti, Kambijaso, Samuel, svi su znali za našu vezu jer sam im rekao. Bio sam prijatelj i Vande i Maksija, ona je otišla od njega, ali ostali smo u kontaktu. Onda se desilo, što se desilo, zajubio sam se, iako sam bio njegov saigrač u Sampdoriji i najbolji drug. Ne verujem da su varali jedno drugo, jer su ozbiljni ljudi”, tvrdi Mauro Ikardi.  

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vanda NaraSerija AMauro IkardiMaksi LopezItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara