""
""

Ima li ko jači? Lihštajner navukao bes Lacijala, Juve u polufinalu kupa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.01.16. | 22:46

Koliko je Lacio bio inferioran svedoči i podatak da Nebesko-plavi nisu imali šut u okvir gola za 90 minuta. A Juventus je imao posed i inicijativu i lako je moglo da bude i više od 1:0

Nisu navijači Lacija oprostili Stefanu Lihtštajneru prelazak u Juventus u leto 2011. godine, a sada će imati dodatni razlog da mu zvižde. Švajcarski fudabler je postigao jedini gol na Olimpiku u meču četvrtfinalu kupa Italije i poslao Staru damu u polufinale.

Bila je ovo Juventusu šesta uzastopna pobeda protiv Lacija, ako se računaju prvenstvene i kup utakmice. Uz to, Stara dama upisala je 12. trijumf u poslednjih 13 mečeva.

Izabrane vesti

I ne samo to, Stara dama je sasvim zasluženo došla do trijumfa i još jednom pokazala da, kako sezona odmiče, trener Masimilijano Alegri značajno podiže formu ekipe.

Koliko je Lacio bio inferioran svedoči i podatak da Nebesko-plavi nisu imali šut u okvir gola za 90 minuta. A Juventus je imao posed i inicijativu i lako je moglo da bude i više  od 1:0.

Ispostavilo se da je utakmica odlučena u 66. minutu, kada je Simone Zaza prvo pogodio stativu, a na odbitak je natrčao Lihtštajner i poslao loptu iza gol-linije, čini se malo brže nego što je golman Etrit Beriša uspeo da je izbije u polje.

A moglo je da se desi da Zaza bude i tragičar utakmice i svakako će pamtiti ono što se desilo na startu drugog poluvremena, kada je promašio prazan gol sa malo više od tri metra. 

Za ekipu iz Rima debitovao je srpski defanzivac Milan Biševac, a starter kod Lacija bio je i njegov mlađi zemljak Sergej Milinković Savić.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stefan LihtštajnerSimone ZazaSerija ASergej Milinković SavićMilan BiševacMasimilijano AlegriLacioKup ItalijeJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara