""
""

Inter i Milan - ne; Napoli - da; Juve - pregovarali smo! Toti pre Del Pjera, Real pre Barse...

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.10.17. | 16:09

Mario Baloteli o svemu pomalo...

Mario Baloteli izjavio je da je bio u pregovorima sa Juventusom, da se sigurno neće vraćati u Inter ili Milan, odnosno da je oduševljen trenutnim partijama Napolija i Rome. 

Izabrane vesti

Čitav intervju urađen je povodom večerašnjeg derbija na San Paolu...
"Ne znam ko će pobediti u derbiju između Napolija i Intera, ali siguran sam da će biti divan fudbal", počeo je Supermario. 

"Ne, nisam razmišljao da se vraćam u Inter. Milan ne pratim i ne bih se vraćao ni tamo. Juventus? Njihov mentalitet bi i mene mogao učiniti dobrim. Zapravo, ja sam i trebao da pređem u Juve pre nego što sam se pridružio Milanu. Prvo sam otišao da razgovaram sa njima, ali ipak sam izabrao Milan zato što navijam za taj klub. A i dobro sam se slagao sa Adrijanom Galijanijem"

Na pitanje da li bi voleo da igra za Romu ili Napoli Baloteli je kazao:
"Roma je dobar tim... Što se tiče Napolija, voleo bih da igram tamo. Imaju tri napred koji radi savršen posao. Fukcionišu sjajno zajedno. Nadam se da će osvojiti Skudeto. Realno je da šampion postane Juventus ili Inter, ali ja bih voleo da to bude Napoli. Spaleti? Ne poznajem ga dobro, vidim ipak da svi lepo govore o njemu".  

O trenerima?
"Najbolji sa kojima sam radio jesu Žoze Murinjo, Roberto Mančini i Lusijan Favr. Najbolji golman je Žulio Cezar. Mančini nije trebalo da ode u Zenit"...

Real ili Barselona?
"Sviđa mi se Real, ali ako bi pozvala Barsa sigurno ne bih zaplakao"

Frančesko Toti ili Aleks Del Pjero?
"Bili su različiti igrači... Iako je Aleks bio fantastičan, ja sam više voleo Totija. Ako bi pred sobom imao pravog napadača namestio bi mu 20 golova".  


tagovi

EvropaFrancuskaItalijaLiga 1Mario Balotelimeđunarodni fudbalNicaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara