""
""

Interova dva koraka unazad: Ranokijin promašaj karijere u 95. minutu! Đenova sa dva igrača manje do boda, Lacio i Sasuolo sve bliže gornjem domu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.09.16. | 17:00

Novi kiks Nerazura...

Tri koraka napred, pa dva nazad. Tako se može opisati učinak Intera u Seriji A, koji je nakon dva slavlja nad Juventusom i Empolijem, osvojio samo bod na svom terenu protiv borbene Bolonje (1:1). Đenova je sama sebi oduzela dva boda, jer je vodila protiv Peskare, a onda ostala bez dvojice igrača i primila gol (1:1). Razloga za zadovoljstvo imali su navijači Lacija, koji je bez većih problema počistio Empoli (2:0), baš kao i pristalice Sasuola, koji je minimalcem ispratio Udineze (1:0).

Izabrane vesti

Da ništa na današnjoj utakmici neće ići onako kako je zamislio Frank de Bur, bilo je jasno već u 14. minutu, kada je Matija Destro krunisao odličnu igr Bolonje s početka utakmice. Inter se mučio u prvih 45 minuta, ali je uspeo da dođe do izjendačenja u prvom poluvremenu i to zahvaljujući majstoriji Ivana Perišića. Hrvatski napadač je na fenomenalan način uhvatio volej nakon centaršuta Kandreve i matirao nemoćnog Anđela da Kostu.

U nastavku meča, a pogotovo u finišu domaćin je stegao obruč oko gola Rosoblua. U nekoliko navrata šanse je propuštao Mauro Ikardi, ali je šansu utakmice, a možda i šansu cele dosadašnje karijere u 95. minutu propustio je štoper Nerazura Andrea Ranokija, koji je u poslednjim sekundama utakmice ostao sam pred golom gostiju, ali je njegov udarac glavom nakon centaršuta Perišića završio pored gola.

Lacio nije imao baš nikakvih problema sa Empolijem, poveo je na vreme preko Keite, a onda u završnici meča duplirao vođstvo golom Senada Lulića. Đenova je sama sebi zagorčala život, povela je premijernim golom Đovanija Simeonea, ali je kasnije sama sebi zagorčala život. Domaćin je prvo ostao bez Edenilsona u 74. minutu, a pet minuta kasnije i bez Pandeva, što je Peskara umela da kazni i golom Manaja dođe do izjednačenja.

Sasuolo je pod ogromnim imperativom ušao u okršaj sa Udinezeom i uspeo da dođe do važnog trijumfa. Jedini pogodak na utakmici bio je delo Defrela u 34. minutu.

SERIJA A - 6. KOLO:

Palermo - Juventus 0:1 (0:0)
/Goldaniga 49ag/

Napoli - Kjevo 2:0 (2:0)
/Gabijadini 23, Hamšik 39/

Nedelja:
Torino – Roma 3:1 (1:0)
/Beloti 8, Falke 52pen, 65 - Toti 55pen/

Đenova – Peskara 1:1 (0:0)
/Simeone 47 - Manaj 85/

Inter – Bolonja 1:1 (1:1)
/Perišić 37 - Destro 14/

Lacio – Empoli 2:0 (1:0)
/Keita 29, Lulić 90/

Sasuolo – Udineze 1:0 (1:0)
/Defrel 34/

20.45 Fjorentina - Milan

Ponedeljak:
19.00 Krotone – Atalanta
21.00 Kaljari - Sampdorija

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AItalijaInterEvropaAndrea Ranokija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara