"Pakleni prelazni rok na Meaci"
"Pakleni prelazni rok na Meaci"

Interova totalna rasprodaja na zimu: Kofere spakovali Vidić, Ranokija, Dodo... Spremljene paklene zamene!

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.12.15. | 10:14

Očekuje se paklen zimski prelazni rok na Đuzepe Meaci

Pakleni prelazni rok na Meaci

Inter je jesenji deo sezone u Seriji A završio na liderskoj poziciji, ali je kompletan utisak značajno pokvario kiks Nerazura protiv Lacija na zatvarnju 17. kola, koji je u igru za skudeto gotovo ravnopravno ubacio čak pet ekipa. Ipak, taj poraz nimalo nije poremetio planove Roberta Mančinija da ove zime napravi pravu čistku u svojim redovima, pa je kofere spakovalo već nekoliko prvotimaca.

Izabrane vesti

Među najzvučnijim imenima je i srpski štoper Nemanja Vidić, na kojeg strateg Intera definitivno ne računa u nastavku sezone, pa su se već javili zainteresovani klubovi, među kojima je i nekadašnji klub bivšeg kapitena Mančester junajteda - moskovski Spartak.

Tu je i Brazilac Dodo, koji je u Inter stigao u julu 2014. godine, a kasnije Romi na račun leglo pozamašnih 9.000.000 evra. Brzonogi levi bek sasvim dobro je započeo svoju karijeru na Meaci, ali se posle povrede potpuno izgubio i više nije u nikakvim kombinacijama kod Mančinija. Za njegove usluge u ovom trenutku zainteresovana je ugrožena Verona, koja bi zbog očajnog plasmana mogla najviše da kupuje u januaru, kada su u pitanju italijanski klubovi.

Mančini

Izlazna vrata Đuzepe Meace otvorena su i za dugogodišnjeg štopera Intera Andreu Ranokiju, što samo govori da Mančini ove zime želi u potpunosti da osveži poslednju liniju tima. Za reprezentativca Italije interesovanje su već pokazali Napoli i Lacio, koji bi ga pre svega doveli na pozajmicu, ali Interu daleko više prijala prodaja uz određeno obeštećenje. Iz kluba odlaze i manje poznati igrači, kao što je mladi albanski napadač Rej Manaj, odnosno vezista iz Obale Slonovače Asan Nokuri.

Mančini, ipak, neće samo prodavati igrače ove zime. Na radaru Nerazura već dugo su najbolji igrači Lacija Lukas Bilja i Antonio Kandreva, a ponovo bi mogla da bude aktuelna priča oko Andree Pirla. Inter bi sa Romom mogao da "zarati" oko najboljeg igrača Đenove Dijega Perotija, dok bi znatno lakši posao morao da bude oko kupovine desnog beka Verone Đakopa Sale. Listu pojačanja mogao bi da zatvori odlični napadač Boke Juniors Džonatan Kaleri.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Serija ANemanja VidićLukas BiljaItalijaInterEvropaDžonatan KaleriDodoAntonio KandrevaAndrea RanokijaAndrea Pirlo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara