"Vasiljević u razgovoru sa sudijom Milanom Jeremićem"
"Vasiljević u razgovoru sa sudijom Milanom Jeremićem"

Iskreni Nikola Vasiljević za MOZZART: Bilo je kontakta, ne znam da li dovoljno za penal

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.11.13. | 16:00

"Ruku sam mu držao na grudima, malo i povukao", kaže defantivac OFK Beograda

Vasiljević u razgovoru sa sudijom Milanom JeremićemNavikli smo na fudbalere koji pokušavaju da prevare sudije, ali Nikola Vasiljević ne spada u grupu foliranata. Kapiten OFK Beograda, naime, u izjavi za MOZZART Sport iskreno priznaje da je u njegovom duelu sa Draganom Mrđom bilo kontakta, ali da nije siguran da li ga je bilo dovoljno za najstrožu kaznu koja je i odlučila pobednika meča.
"Kontakt je postojao, ruke su mi bile na njegovim grudima, malo sam ga i povukao, ali ne znam baš da li je bio penal. I ne bih sad vruće glave posle poraza komentarisao ceo slučaj", iskreno će Vasiljević koji nema zamerki na suđenje petorke na čelu sa Milanom Jeremićem.
"Suđenje je bilo korektno. Siguran sam da bi arbitri isto postupili i na suprotnoj strani terena", kaže defanzivac Romantičare u maniru pravog "sportsmena".

Ipak, žali zbog ispuštenih prilika, jer je OFK bez svake sumnje mogao do boda.
"Mogli smo, imali smo šanse, dobru igru većim delom utakmice. Ovo je bila sjajna prilika da se naši mladi igrači poput Čavrića, Antonova, Gajića afirmišu, pokazali su da mogu i svi smo ponosni na njih. Na kraju smo, ipak, primili gol tako kako smo ga primili i nema tu šta dalje. Čestitke Crvenoj zvezdi na pobedi".

Izabrane vesti

Šta je o pomenutom duelu rekao Mrđa pročitajte OVDE.

(FOTO: mozzartsport.com)


tagovi

Dragan MrđaNikola VasiljevićOFK BeogradSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara