Ivan Jovanović hoće Ikera Kasiljasa!

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.03.18. | 18:34

Ozbiljan novac je u igri

Posle tri godine saradnje, Iker Kasiljas je nedavno otkrio portugalskim medijima da će na kraju sezone otići iz Porta. Takav rasplet se donekle i očekivao, pošto u Zmajevom gnezdu žele da se okrenu mladim snagama i nekim profitabilnijim rešenjima. Ali, to ne znači da će legendarni golman okačiti rukavice o klin.

Prema informacijama sa krajnjeg zapada Evrope, za usluge Ikera Kasiljasa naveliko je zainteresovan srpski trener Ivan Jovanović! Čovek koji je preporodio Al Nasr od svog dolaska u Dubai sredinom januara kuje planove za narednu sezonu, a u timu vidi baš i španskog asa. 

Izabrane vesti

Jovanović je spreman i da Kasiljasa učini jednim od najplaćenijig igrača u timu. Navodno je u igri dvogodišnji ugovor vredan ukupno 5.000.000 evra. Dakle, 2.500.000 evra neto po sezoni. I to bez bonusa. 

Mediji u UAE vide ovaj potez kao želju srpskog trenera da ekipu za narednu sezonu pojača nekim od najvećih imena svetskog fudbala u ovom veku. Kasiljas je prvi na listi, ali se zasad kriju imena potencijalnih rešenja u ostalim linjama tima. 

Jovanović i Al Nasr će, doduše, imati ozbiljnu konkurenciju u timovima iz MLS, odakle stižu tvrdnje da je Kasiljas njihova meta, a navodno je u igri i Betis. 

Foto: Action Images


tagovi

Ivan JovanovićIker Kasiljas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara