""
""

Jang Bojs napumpao mišiće pred Partizan, Nsame je baš opasan (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.09.17. | 17:52

Ekipa iz Berna opet na liderskoj poziciji u Švajcarskoj

Prvi protivnik fudbalera Partizana u grupnoj fazi Lige Evrope, švajcarski Jang Bojs izbio je na prvo mesto švajcarske Superlige pošto je na svom terenu ubedljivo pobedio Lugano sa 3:0 u meču sedmog kola.

Izabrane vesti

To je prvi trijumf ove ekipe u šampionatu od 6. Avgusta, a u međuvremenu je Jang Bojs upisao poraz i dva remija. Računajući sva takmičenja, timu iz Berna je to bio prvi trijumf posle pet utakmica.

Junak današnje pobede bio je dvostruki strelac, kamerunski napadač Žan Pjer Nsame. On je protivničku mrežu zatresao u 43. i 70. minutu. Strelac drugog pogotka za Jang Bojs bio je Rožer Asale u 66. minutu.

Ruku na srce, domaćini su celo drugo poluvreme imali igrača više, pošto je u 46. minutu drugi žuti karton i isključenje zaradio Karlinjos.

Jang Bojs je, pogotovo u drugom poluvremenu, igrao prilično dobro, dominirao je i u velikoj meri iskoristio brojčanu prednost protiv Lugana, ekipa koja je ovim porazom pala u donji deo tabele. 

Srpski internacionalac Miralem Sulejmani odigrao je celu utakmicu za domaćina.

Utakmica između Jang Bojsa i Partizana u prvom kolu Lige Evrope igra se u četvrtak od 19 sati na stadionu Vankdorf u Bernu.

JANG BOJS (4-4-2): Fon Balmos - Mbabu, Nuhu, Fon Bergen, Benito (Od 27. Lotomba) - Fasnaht, Sanogo, Bertone (Od 61. Ngamelu), Sulejmani - Nsame, Oro (Od 46. Asale). 

(FOTO: Printscreen)


tagovi

Jang BojsLiga EvropeMiralem SulejmaniFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara