""
""

Jap Stam hoće Božinova! Poznata i plata

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 21:30

Na potezu je Partizan...

Ne može ni ovaj letnji prelazni rok u Partizanu da se završi mirno. Prethodni pamtimo po dolasku Alena Stevanovića u Humsku 1 pola sata pre spuštanja zavese, a kako sad stvari stoje moglo bi da bude jednako dramatično i ovog 31. avgusta. Samo, nije u pitanju dolazak, već potencijalni odlazak.

Kako MOZZART Sport saznanje, Reding hoće da kupi Valerija Božinova. Novi trener Jap Stam izrazio je nameru da pazari bugarskog napadača kako bi osnažio ekipu pred projaktovanu ambiciju za povratak u Premijer ligu. Član Čempionšipa ima samo dve pobede u prvih pet kola, ali i plan o plasmanu u viši rang, pa je posredstvom agenata kontaktirao Božinova.

Izabrane vesti

Posebno je interesantna činjenica da Reding ne žali novac kako bi privoleo prvog strelca crno-belih. Ponudio mu je platu od 600.000 evra na godišnjem nivou, što je skoro tri puta više od onoga što zarađuje u Humskoj 1, što bi moglo da utiče na njegovu konačnu odluku.

Pita se, ipak, Partizan. U ovom trenutku nema informacija koliko su Englezi spremni da ponude na ime obeštećenja, međutim, šuška se da neće žaliti novac u pokušaju da dođu do igrača. Ostaje dilema kako će reagovati crno-beli, jer bi - u slučaju da pristanu na transfer- imali malo više od dva sata da dovedu zamenu.

Crno-beli sa Valerijem Božinovim imaju ugovor do juna naredne godine i - kako se to obično kaže - ovo im je poslednja prilika da nešto na njemu zarade, s obzirom da u narednom prelaznom roku može da pregovara sa bilo kojim klubom bez dozvole Partizana.

Osim Redinga, pominje se da Božinova želi i Kaljari.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Valeri BožinovTransferiSuperligaSrbijaRedingFK Partizanletnji prelazni rok 2016Jap StamEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara