"Aleksandar Lutovac"
"Aleksandar Lutovac"

Jesen afirmacije Aleksandra Lutovca

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.17. | 18:12

Ali opstanak je i dalje primarni cilj Građevinara

Aleksandar LutovacMuče se Građevinari ove jeseni, pokušavaju na sve način da odlepršaju iz donjeg dela tabele, ali im ne ide. Ipak, na Banjici mogu da budu zadovoljni igračkom afirmacijom Aleksandra Lutovca! Krilni fudbaler superligaša s Banjice pokazao je u prethodne dve sedmice da bi mogao da krene stazama Nikole Maraša i Borisa Radunovića koji su direktno s Banjice ostvarili transfere u portugalsku, odnosno italijansku ligu.

Odličnu rolu momak rođen 1997. godine demonstrirao je i u dresu mlade reprezentacije, pošto je golovima protiv Austrije i Jermenije kompenzovao izostanke Andrije Živkovića i Nemanje Radonjića.
"Selektor Goran Đorović mi je ukazao veliko poverenje. Pokazao je da veruje u mene... Drago mi je što je sve dobro ispalo. Mnogo mi znači što sam pokazao da mogu da budem od koristi nacionalnom timu. Sigurno je sad i više ljudi čulo za mene. Stvarno sam u dobroj seriji", poručuje za naš portal jedan od najboljih igrača Rada.

Izabrane vesti

Ove sezone Lutovac je na 16 mečeva postigao četiri gola. Lepa statistika 20-godišnjeg fudbalera, koja je ulepšana pogotkom u mreži Milana Borjana na Marakani. U tom 38. minutu mladi fudbaler je bio smiren u završnici, samo je ćušnuo loptu u dalji ugao i iskoristio perfektan pas Njegoša Petrovića.

"Utakmica je praktično završena u 18. minutu. Ono što mogu sa sigurnošću da kažem je da penal nije postojao. Crvena zvezda je suviše jak tim i takva pomoć joj nije potrebna. Posle isključenja Ajkovića nismo mogli da se predstavimo u najboljem svetlu. Sve je bilo gotovo i pregaženi smo sa 6:1. Tako da taj moj pogodak ne vredi mnogo..."

Rad trenutno ima 11 bodova, jedan više od fenjeraša iz Čačka. Pred Građevinarima je ljuta borba.
"Opstanak je naš primarni cilj. Verujem da ćemo uspeti to da ostvarimo na kraju sezone. Imamo kvalitet. Isto tako se nadam da će moja serija još da traje i da ću pomoći timu da ostane u Superligi", poručuje mladi reprezentativac Srbije.


tagovi

Aleksandar LutovacRadSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara