"Škrtel je u proleće 2015. igrao protiv Bešiktaša u LE"
"Škrtel je u proleće 2015. igrao protiv Bešiktaša u LE"

Još jedna “bomba“ u Bešiktašu - stiže Škrtel?

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.05.16. | 20:24

Stručni štab Bešiktaša na čelu sa trenerom Senolom Gunešom je kao prioritet u letnjem prelaznom roku postavila jačanje odbrambene linije

Škrtel je u proleće 2015. igrao protiv Bešiktaša u LE

Fudbaleri i uprava Bešiktaša proslavili su pre nekoliko dana titulu prvaka Turske uz Jelenu Karleušu, a sada su krenuli u lov na pojačanja za Ligu šampiona gde će igrati ponovo posle šest godina. Prvi na listi želja kada je u pitanju odbrana je Slovak Martin Škrtel iz Liverpula.

Izabrane vesti

I ne samo to, uprava istanbulskih Orlova već je poslala ponudu za Škrtela.
“Bešiktaš želi slovačkog fudbalera i to nije nikakva tajna. I nije prvi turski klub koji želi da ga dovede, probali su to i ostali istanbulski klubovi prethodnih godina. Ipak, čini da se bi ovog leta zaista i mogao da se realizuje transfer“, rekao je menadžer Mithat Halis turskim medijima.

Stručni štab Bešiktaša na čelu sa trenerom Senolom Gunešom je kao prioritet u letnjem prelaznom roku postavila jačanje odbrambene linije.

Bešiktaš je ove sezone u Superligi postigao 75 golova, ali je primio čak 35 pogodaka na 34 utakmice, više i od Fenerbahčea i trećeplasirane Konje.

Dodatni problem za crno-bele predstavlja to što će najbolji defanzivac ekipe ove sezone Marselo morati da se vrati sa pozajmice u Hanover.

Slovak Škrtel ima 31 godinu, a u Liverpul je došao 2008. godine iz ruskog Zenita. Sa engleskim klubom ima ugovor na još dve godine što znači da bi Bešiktaš morao da plati obeštećenje.

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligMartin ŠkrtelEvropaEngleskaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara