""
""

Jugović: Ponosan sam na Srbe u Laciju

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.05.17. | 11:11

"Sergej je veoma tehnički darovit", rekao je bivši fudbaler Nebeskoplavih

Vladimir Jugović nastupao je za Lacio u sezoni 1997/1998 sa kojim je osvojio Kup Italije, a igrao je i finale Kupa Uefa u istoj sezoni gde je izgubio finale od Intera.

Kao bivšeg igrača Lacija Jugovića su italijanski mediji pozvali da prokomentariše dešavanja u klubu koji je ove sezone procvetao.

Izabrane vesti

Jugović je istakao da Simone Inzagi radi dobar posao, ali je i dodao da je ponosan na zemljake Sergeja Milinković Savića, Dušana Bastu i Filipa Đorđevića.
"Četvrto mesto u Seriji A je veoma važno za Lacio koji ima dosta igrača sa kvalitetom i iskustvom. Takođe, tu je dosta perspektivnih igrača. Srećan sam zbog mojih zemljaka Milinković Savića, Baste i Đorđevića. Ja sam bio jedan od prvih Srba u Laciju i ponosan sam na njih. Sergeja znam dugo, još otkad je osvojio Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Srbije. On je tehnički veoma darovit, sada to svi vide. U Srbiji ima dosta diskusije o njegovom pozivanju u A reprezentaciju, ali pustimo ga da sazreva", rekao je Jugović.

Inače, Sergej je skoro produžio ugovor na još dve godine sa rimskim klubom. Stavio je paraf na saradnju do juna 2022, čime je poništen raniji ugovor koji je isticao leta 2020.

Za usluge Milinković Savića zainteresovan je i Čelsi.

Lacio je trenutno četvrta ekipa Serije A sa 70 osvojenih bodova.

(FOTO: Action images)


tagovi

Dušan BastaEvropaFilip ĐorđevićItalijaLaciomeđunarodni fudbalSergej Milinković SavićSerija AVladimir Jugović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara