"Nikolas Gaitan"
"Nikolas Gaitan"

Junajted ponovo merka Gaitana i sprema bogatu ponudu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.07.14. | 15:26

Ali, realizacija celog posla zavisi od Di Marije...

Nikolas Gaitan

Iako je u petak popodne poput bombe odjeknula vest da je Anhel Di Marija dogovorio sa Mančester junajtedom visinu plate pri dolasku na Old Traford, od tog posla, vrlo verovatno, neće biti ništa. 

Izabrane vesti

Jer, prema saznanjima medija na Ostrvu, Di Marija prvenstveno želi da zaigra u klubu u kojem će igrati Ligu šampiona naredne sezone, a njegova najveća želja je PSŽ! Iako ga, s druge strane, uprava Reala savetuje da je bolje da obuče dres Đavola...

To je emisare slavnog kluba s Old Traforda nateralo da se još jednom okrenu rezervnoj opciji iz Benfike - Nikolasu Gaitanu, saznaje A Bola.

Naime, Junajted je spreman da pretekne Atletiko Madrid, koji se takođe interesuje za zdravlje argentinskog krilnog napadača i ponudi za sedam miliona evra veću sumu novca nego što je to učinio aktuelni prvak Španije (pominje se da su Jorgandžije poslale oko 30.000.000 evra). Ali, tu nije kraj. Klub sa severa Engleske dodatno će "začiniti" ponudu time što će na Luž poslati i Bebea, kako bi se konačno rešio verovatno najveće greške u trenerskoj karijeri Ser Aleksa Fergusona

Ali, realizacija celog posla zavisi od Di Marije. Ako 26-godišnji Argentinac i sunarodnik Gaitana odluči da ipak dođe na Teatar snova, fudbaler Benfike će vrlo verovatno karijeru nastaviti u Španiji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraPremijer ligaPortugaltransferi2014Nikolas GaitanEvropaEngleskaBenfikaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara