"Andre Gomeš"
"Andre Gomeš"

Juve, Junajted i još jedan velikan zvali Andrea Gomeša - svi se čude zašto je Barsa odbila

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.06.17. | 09:52

Portugalac oastaje na stadionu Kamp Nou

Andre GomešMožda je do niskog obeštećenja, ali pre će biti da u Barseloni još nisu izgubili veru u Andrea Gomeša, iako je malo reći da mu debitantska sezona na stadionu Kamp Nou nije protekla prema planu. Uprava je često ismevana zbog promašaja vrednog 35.000.000 evra, navijači su želeli da mu vide leđa. Međutim, rukovodstvo je očigledno rešilo da pokaže da Gomeš nije bio greška, pa je ne samo rešilo da zadrži Portugalca već je odbila i tri više nego zanimljive odbrane za vezistu koji ovog leta slavi 24. rođendan.

Katalonski Mundo svedoči da je Gomešov menadžer Žorž Mendeš u Barsu stigao sa jasnom željom da odvede svog klijenta tamo gde će više igrati. Jasnom željom i tri konkretne ponude. Prva je bila Juventusova - torinska Stara dama je Gomeša jurila još dok je bio član Valensije - druga je stigla od Mančester junajteda, dok se za treću ne može tvrditi sa sigurnošću, ali se veruje da je iz Londona, samo se ne zna da li iz Arsenala ili iz Totenhema.

Izabrane vesti

Ranije se pominjao i Pari Sen Žermen, ali otkako je Antero Enrike zamenio Patrika Klajverta na mestu sportskog direktora ta je priča utihnula.

Bilo kako, Mendeš je izložio ideju sportskom direktoru Barselone Robertu Fernandezu, a on je kategorički odbio, mada je prethodno išao na konsultacije sa novim trenerom Ernestom Valverdeom. Obojica su se saglasili da je Gomeš još mlad, da nije lako uklopiti se u Barsin rigidan sistem i da ovaj ima još mnogo toga da prokaže u Kataloniji.

Obradovao se i sam Gomeš, koji želi da ostane da se bori za svoje mesto pod suncem. Bez obzira na to što se već nedeljama piše o dolasku Marka Veratija što bi dodatno suzilo prostor za reprezentativca Portugalca.

Inače, ponuda je bilo i za Ivana Rakitića, ali su one glatko odbijene.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraJuventusEvropaArsenalAndre Gomeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara