""
""

Juventus i Šalke razmenjuju igrače: Evra u jednom, Kolašinac u drugom pravcu

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.01.17. | 11:39

Ipak, u Gelzenkirhenu i dalje oklevaju sa dopuštanjem bosanskohercegovačkom univerzalcu da ode ove zime

Danima unazad čelnici Juventusa pokušavaju da pronađu formulu kojom bi Seada Kolašinca doveli u Torino već ove zime. Ali, Šalke ne popušta. Zbog toga je Bepe Marota stigao na savršenu ideju, kojom bi oba kluba izašli kao pobednici. 

Izabrane vesti

U pitanju je jedna vrsta trampe, ali sa dva zasebna transfera. Na jednu stranu otišao bi Patris Evra, na drugu Sead Kolašinac

Razgovori predstavnika dve strane odvijaju se danima unazad, a Šalke je, javlja Sport Medijaset, izrazio želju da angažuje iskusnog francuskog beka. Razlog tome je povreda Rahmana Babe, zbog čega je nemački tim ostao samo sa iskusnim Denisom Aogom kao jedinim klasičnim levim bekom u timu. S tim što i Kolašinac može kvalitetno da pokrije mesto na levoj strani. Upravo zato Šalke i ne dopušta reprezentativcu Bosne i Hercegovine da ode ove zime, iako je Bepe Marota nedavno dostavio ponudu na 2.000.000 evra, plus razne bonuse čime bi ukupni transfer izašao na pet miliona evropskih novčanica. 

Ali, eventualni dolazak Patrisa Evre mogao bi drastično da promeni stvari. Šalke je otvoreno pokazao interesovanje, s obzirom da Evra ne želi u Valensiju, a da Mančester junajted nije preterano zainteresovan da vrati Francuza.

Rasplet će biti poznat narednih dana.

Sve informacije sa transfer pijace možete pronaći u našem dnevnom blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ASead KolašinacPatris EvraNemackaJuventusItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara