Juventus plaća klauzulu za Belgijanca?

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.03.19. | 10:50

Bjankoneri naciljali još jednog štopera

Juventus je odlagao rekonstrukciju štoperske linije, ali će na leto morati da zasuče rukave. Benatija je otišao u januaru i kao kratkoročno rešenje je stigao kaseres, ali to su samo kozmetičke promene. Juventusu je potrebno ozbiljnije zatezanje poslednje linije.

Barzalji ide u penziju, Kjelini ima još godinu ugovora i pitanje je da li će nastaviti posle toga, u četvrtu deceniju je zagazio i Bonući, a jedini maldi štoper u timu je Rugani kojem je juče produžen ugovor iako Alegri do sada nije imao neko veliko poverenje u njega. Juventusov plan je dovođenje kapitalca na leto plus ulaganje u nekoliko mlađih štopera. Već su za 20.000.000 evra kaparisali maldog Romera iz Đenove, ali tu nije kraj.

Izabrane vesti

Prva meta Matijas de Liht je nerealna jer Juventus ne može da dobije tu trku sa Barselonom. Isto važi i za Varana. Mnogo relanije opcije su igrači poput Manolasa, Savića ili najnovije mete Tobija Aldervajrelda.  

Juventus ozbiljno razmišlja o aktivaciji otkupne klauzule za 30-godišnjeg Belgijanca. On na leto ulazi u poslednju godinu ugovora i može da napusti Totenhem po fiksnoj ceni od 30.000.000 evra. Ne želi da produži saradnju jer želi da se bori za trofeje, a ni finansijski nije zadovoljan u Londonu. Pominjao se kao pojačanje Mančester Junajteda, ali poziv Juventusa je još ozbiljnija ponuda.

Bjankonerima bi dobro došao štoper njegovih kvaliteta i iskustva koji bi bio idelana zamena za Barzaljija.

(FOTO: reuters)


tagovi

Tobi Alderveireld

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara