"Stankovići: Dejan i Stefan"
"Stankovići: Dejan i Stefan"

Kadeti brojali do šest! Đerlek i Stuparević po dva puta u metu, debitovao Stefan Stanković

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.09.16. | 18:11

Ubedljivi Orlići napravili odličnu uvertiru pred izuzetno važne okršaje u Italiji

Stankovići: Dejan i Stefan

Kadetska selekcija Srbije, koju predvodi Ilija Stolica, izgleda potpuno spremna dočekuje kvalifikacioni turnir u Italiji (od 26. do 31. oktobra) za plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine. Orlići su u prvom od dva prijateljska meča ubedljivo savladali Belorusiju u Staroj Pazovi i napravili dobru uvertiru pred daleko važnije mečeve - 6:2 (5:1).

Izabrane vesti

Po dva pogotka u nadahnutom sastavu Srbije postigli su Filip Stuparević (strelac prva dva gola) i Armin Đerlek, koji je na ubitačan način zatvorio prvo poluvreme sa vršnjacima iz Belorusije.

U međuvremenu u strelce se upisao i Jovan Kokir, dok je strelac jedinog pogotka za goste u prvom delu igre bio Miakiš iz jedanaesterca.

Napadačka municija ipak nije potrošena u prvom poluvremenu, već je ostalo nešto i za nastavak meča, a u njemu je mrežu Belorusa zatresao Milutin Vidosavljević.

Debi za kadedsku selekciju Srbije zabeležio je Stefan Stanković, sin proslavljenog srpskog reprezentativca Dejana Stankovića, koji je posmatrao ovu utakmicu u društvu Marka Pantelića.

Srbija i Belorusija će ponovo odmeriti snage u četvrtak u Staroj Pazovi od 10 časova.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Stefan StankovićSrbijareprezentativni fudbalFilip StuparevićArmin Đerlek

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara