Kaka: Povratak u Milan? Pitanje vremena

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.08.18. | 10:41

Sjajni Brazilac probudio maštu i emocije pristalicama Rosonera

Vratio se Gatuzo, tu su i Leonardo i Maldini, još kada bi se vratio i Rikardo Kaka Milan bi ponovo u najužem rukovodstvu imao ljude, koji dobro znaju kako se ponaša i živi na San Siru.

Priča oko povratka legendarnog Brazilca, nekada najboljeg igrača na planeti, aktuelna je ovih dana u gradu mode. Kaka ne odbacuje takvu mogućnost, ali tek u nekom budućem periodu.
"Prioritet za mene je da i dalje budem sa svojom decom Lukomi izabelom, koji su još mali. Sad mi je teško da ih ostavim, pa ne tražim konkretne poslove. Sebe vidim kao direktora u Milanu, poput Leonarda, koji je Milanu doneo iskustvo, kontakte u FIFA i UEFA, kao i sa velikim klubovima. On zna kako se vodi klub", rekao je Kaka.

Izabrane vesti

Povratak Paola Maldinija takođe ima ogromnu težinu.
"Paolo je istorija, ikona. On je idol, simbol venosti. Njegov i Leoardov dolazak vratili su DNK Rosonerima".

Brazilac veruje i da će se Milan postepeno vraćati na staze stare slave.
"U pitanju je tim koji ozbiljno pokušava da vrati svoje mesto u svetskom fudbalu. Povratak u Ligu šampiona bi predstavljao idelan scenario. Juventus je u Italiji trenutno ispred svih. Dolazak Kristijana Ronalda je velika stvar za italijanski fudbal, podići će gledanost, povećati sponzorske i medijske interese širom svetea. On ne glumi zvezdu u svlačionici, vrlo je pritaljski nastrojen i društven. Ostaće na vrhu još dugi niz godina".

Na kraju, kad očekivati Kaku u Milanu?
"Kao što sam rekao, u ovom trneutku vidim sebe blizu porodice. Ali normalno je da u budućnosti želim da budem to za Milan. To je pitanje vremena", rekao je Kaka.

Foto: Action images


tagovi

Kaka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara