""
""

Kakav talenat! Veleslalom Luke Adžića za potpuni slom Čukine odbrane! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.11.16. | 19:52

Mladi, univerzalni vezista, prvo je zatresao mrežu Brđana iz slobodnog udarca, a onda je priredio majstoriju koja se retko viđa na ovdašnjim terenima

Kad bi svi mečevi u Superligi bili nalik omladinskom derbiju između Čukaričkog i Crvene zvezde (3:4) budućnost srpskog fudbala i najvišeg ranga takičenja bila bi više nego svetla. A jedan od najzapaženijih aktera utakmice na Banovom brdu bio je fenomenlni Luka Adžić, sin nekadašnjeg kapitena srpskog šampiona, i velika nada Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Mladi, univerzalni vezista, prvo je zatresao mrežu Brđana iz slobodnog udarca, a onda je priredio majstoriju koja se retko viđa na ovdašnjim terenima. Dupli pas, jedna, druga, treća biciklica, slalom kroz vezni red i odbranu aktuelnog šampiona Srbije i lopta na tacnu za najboljeg strelca crveno-belih Lazara Romanića.

Adžić je još prošle zime išao na pripreme sa prvim timom srpskog šampiona u Sloveniju, ali je doživeo tešku povredu kolena i usledila je višemesečna pauza. Ipak, povreda je u potpunosti prošlost, a mladi as već sada spreman da ponovo potraži mesto u seniorskom sastavu najtrofejnijeg srpskog kluba.

Selekcija Crvene zvezde koju vodi Jovan Stanković posle 15 odigranih kola zauzima drugo mesto sa pet bodova zaostka u odnosu na prvoplasirani Brodarac.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

SuperligaSrbijaOmladinci ZvezdeLuka AdžićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara