""
""

Kako je čudno videti ga u ovom dresu

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.07.17. | 14:17

Ali, Aston Vila ima više titula od Čelsija

Pre tri godine Filip Senderos - danas Džon Teri. Jasan znak da je Aston Vila dobila ozbiljnog ili ozbiljnijeg štopera od nekadašnjeg reprezentativca Švajcarske. Čovek koji je postao živa legenda Premijer lige ozvaničio je danas ono o čemu se pričalo danima. Stigao je u Birmingnem, prošao lekarske preglede i potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom iz Čempionšipa.

Umesto napada na trofeje, gledaćemo ga kako sa Vila parka juriša na Premijer ligu. Prvi put posle 19 godina u nekom drugom dresu, osim Čelsijevog, sa kojim je osvojio sve što je mogao da osvoji.
Oduševljen sam što sam potpisao za Aston Vilu. Godinama sam se divio ovom klubu, infrastrukturi u trening centru i uslovima, uz napomenu da je Vila park jedan od najlepših stadiona u državi. Osim toga, ovde je i dobra grupa fudbalera, predvođena iskusnim i uspešnim trenerom kakav je Stiv Brus. Jedva čekam da počnemo pripreme i da pomognem ekipi u ostvarenju zacrtanih cilhjeva“, rekao je Džon Teri koji je posle isteka saradnje sa Plavcima odbio najmanje deset ponuda iz svih krajeva sveta.

Izabrane vesti

Zvali su ga, između ostalog, Kinezi, Ameriknaci, Galatasaraj, VBA, Svonsi... Ubedila ga je Aston Vila. Možda zbog finansija, jer će za godionu dana zaraditi 3.500.000 evra, a ako se klub plasira u Premijer ligu još dodatnih 1.000.000.

I jedna zanimljivost: iako je Čelsi trenutno neuporedivo bolji klub, Englezi podsećaju da Aston Vila ima sedam titula, naspram šest koliko ih je završilo na Stamford bridžu.

(FOTO: www.avfc.co.uk)


tagovi

EvropaEngleskaDžon TeriČempionšipAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara