""
""

Kejn i Alardajs se podsmevali Hodžsonu

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.09.16. | 12:42

Sve zbog onih kornera sa Eura...

Eksperiment Roja Hodžsona s Kejnovim izvođenjem kornera otišao je u istoriju s odlaskom iskusnog stručnjaka sa klupe Engleske posle debakla na EURU i eliminacije od Islanda u osmini finala, ali u taboru Gordog Albiona i dalje se sprdaju na račun te "genijalne" ideje.

U prvom kvalifikacionom meču novog ciklusa protiv Slovačke u Trnavi udarce iz ugla izvodio je Vejn Runi, što nije promaklo oku engleskih novinara. Oni su odmah pitali Harija Kejna za komentar, kako to da mu je novi selektor Sem Alardajs "oduzeo" kornere...
"Smejali smo se i šalili sa novim šefom, pričali smo o tome", uz osmeh je poručio Kejn, ne želeći da otkriva detalje očiglednog podsmevanja Hodžsonu. "Mogu samo da kažem da sam srećan što sam ponovo u kaznenom prostoru i što ću imati šansu da postižem golove".

Izabrane vesti

Da podsetimo, tri boda Englezima u Slovačkoj kasnim golom, nakon što je istekla i nadoknada vremena, doneo je Adam Lalana.  

(foto: Action Images)


tagovi

Sem OlardajsRusija2018Roj Hodžsonreprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalkvalifikacije za Mundijal 2018Hari KejnEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara