""
""

Keln sa kombinovanim timom u Borisovu?

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.10.17. | 13:25

Peteru Štegeru visi mač nad glavom

Za Keln je po svoj prilici Liga Evrope postala drugorazredno takmičenje imajući u vidu stanje na tabeli Bundeslige koje je katastrofalno. Jarčevi ni u osmom kolu nisu uspeli da stignu do pobede na gostovanju u Štutgartu (1:2), pa su i dalje na samom dnu tabele sa svega jednim bodom.

Izabrane vesti

Logično, prvo pitanje koje se poteže je poverenje treneru Peteru Štegeru, a njegov "konsiljere" i zaštitnik Jerg Šmatke poručio je sinoć u TV gostovanju na nemačkom Skaju da je trener bezbedan i da će sigurno sedeti na klupi u Borisovu.
"Klub podržava Štegera. Ne smatramo ga isključivim krivcem za rezultatsku krizu, verujemo da će se Keln izvući. Plaćamo skupu cenu lošem prelaznom roku, za koji i ja snosim odgovrnost. Želeli smo Marka Uta i Julijana Baumgartlingera, ali nismo uspeli da ih dovedemo", kaže Šmatke.

MOZZART KVOTE
(3,20) BATE Borisov (3,10) Keln (2,40)
Četvrtak 19.00

I navijači podržavaju aktuelnog trenera, ali je svima jasno da je sudbonosni dan za njegovu funkciju sledeće nedelja i derbi začelja protiv očajnog Verdera, koji takođe nema pobedu. Kako je ta utakmica prioritet za Jarčeve, vrlo je izvesno da će na narednom gostovanju u Ligi Evrope bundesligaš igrati sa kombinovanim timom što je sinoć nagovestio i sam Šmatke.
"Ne sastavljam ja tim, ali očekujem da će se pojedinci odomoriti u četvrtak jer je utakmica sa Verderom veoma značajna", ističe generalni menadžer Kelna.

Uostalom, Jarčevi su samo protiv Arsenala igrali sa najjačim timom, a potom su kombinovali protiv Zvezde u prethodnom kolu. Na put u Belorusiju sigurno ne idu Kordoba, Hektor, Nartej i Rise koji su povređeni, a šansu će dobiti verovatno mlađi igrači kao što su Handverker, Mere, Ozčan, te rezervisti Jojić, Coler...

(FOTO: Action Images)


tagovi

NemackaPeter Šteger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara