Kežmanov povik: PSŽ? Ništa od toga!

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.08.18. | 12:05

„Sergej ostaje u Laciju“, tvrdi agent srpskog reprezentativca

Kako se prelazni rok bliži kraju, tako postaje sve izvesnije da će megalomanski transfer Sergeja Milinković Savića morati da sačeka neka bolja vremena. Tačnije, naredno leto. Pijace u Engleskoj i Italiji su zatvorene, mada još rade one u Španiji i Francuskoj, što je samo po sebi povuklo određene spekulacije na temu transfera srpskog reprezentativca u "minut do dvanaest".

Naime, protekle večeri fudbalsko nebo obasjala je informacija da sportski direktor Pari Sen Žermena Antero Enrike sprema gotovo senzacionalni sastanak sa ljudima iz Lacija i Matejom Kežmanom, Sergejevim agentom, oko transfera koji bi dodatno pomerio granice poslovanja na tržištu. Međutim, Kežman je te spekulacije kategorički demantovao uz konstataciju „Sergej ostaje u Rimu“.
“Sergej će nastaviti karijeru u Laciju. Mnogo netačnih spekulacija je izašlo u javnost“, kratak i jasan je bio Kežman.

Izabrane vesti

Ne samo da će Sergej ostati u Laciju, već će i dobiti novi ugovor, kako je i najavljeno pre nekoliko sedmica. Rimski Korijere delo Sport tvrdi da dogovor sa Kežmanom već postoji i da će Sergej dobiti najveći ugovor u eri Klaudija Lotita u redovima Nebeskoplavih. Na tri miliona evra godišnje, plus razne bonuse na osnovu individualnih i timskih rezultata. Isti će važiti do juna 2023. godine.

Isti ugovor čeka i Ćira Imobilea i njih dvojica biće najplaćeniji igrači Lacija u Lotitovoj eri. Ostaje samo da se vidi hoće li novi ugovor za SMS imati otkupnu klauzulu i na koju sumu.

Foto: Shutterstock


tagovi

Mateja KežmanLetnji prelazni rok 2018Sergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara