""
""

Kiza Milinković želja Vojvodine: U igri još sedmorica kandidata - Osim, Kosan, Lala, Batak...

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.12.17. | 09:07

Uprava bira do kraja sedmice

Posle šest i po godina, Zoran Kiza Milinković bi opet mogao da zakorači na „Karađorđe“. Upravni odbor Vojvodine bi, prema najavama iz Novog Sada, do kraja ove sedmice, trebalo da reši pitanje šefa stručnog štaba, a kao glavni kandidat trenutno slovi stručnjak s kojim su Lale 2011. dogurale do finala Kupa Srbije.

Štaviše, u takmičarskoj 2010/2011, Milinković je na klupi Voše tukao Partizan, tadašnjeg učesnika Lige šampiona (2:0), igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom (2:2), afirmisao igrače poput Abubakara Oumarua i Slobodana Medojevića, dao pansu Aleksandru Kataiju, što su mu sve plusevi ukoliko čelnici odluče da mu ukažu poverenje.

Izabrane vesti

Zoran Milinković je poslednji trenerski angažman imao u banjalučkom Borcu (od avgusta do novembra ove godine), a u međuvremenu je radio Spartaku, OFK Beogradu, grčkom Arisu, Voždovcu, Partizanu i kiparskom Anortozisu.

Milinković nije jedini kandidat. Posle odustajanja Dragana Okuke (Sportski žurnal uverava da nije bio spreman da u kratkom vremenskom periodu pozitivno odgovori na poziv iz Novog Sada), u igri je i Ilija Stolica, o čemu je prvi pisao MOZZART Sport, s tim da prema informacijama Večernjih novosti, uprava razmižlja da klupu poveri nekom od povratnika u Vojvodinu.

Tako se pominju Milorad Kosanović (ugovorom vezan za Napredak), Nenad Lalatović (angažovan u Čukaričkom), Radoslav Batak (vodio ekipu samo na premijeri sezone protiv Ružomberoka), Dragan Radojičić (vodio Lale u kratkom peridou pred kraj 2008), kao i dvojica stratega iz Bosne i Hercegovine: Amar Osim (sin legendarnog Ivice Osima), odnosno Albulah Ibraković (trenirao Velež, Čelik, Slobodu iz Tuzle i austrijski Kapfenberger)

(FOTO: Star sport)


tagovi

Amar OsimSrbijaSuperligaFK VojvodinaZoran Milinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara