"Nije zadovoljan: Jirgen Klop"
"Nije zadovoljan: Jirgen Klop"

Klop: Krivac sam i ljutim se na sebe!

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.01.16. | 10:29

Nemac prihvata odgovornost za poraz od Vest Hema iako ima puno zamerki na igru odbrane

Nije zadovoljan: Jirgen Klop

Vest Hem je u subotu popodne pokazao Jirgenu Klopu i Liverpulu da još mnogo moraju da treniraju kako bi ličili na ozbiljan premijerligaški tim. 

Izabrane vesti

Golovi glavom Mičela Antonija i Endija Kerola okončali su božićnu rapsodiju Crvenih, a Nemac preuzima na sebe odgovornost za debakl.
“Moj tim nije uložio dovoljno napora. Bili smo na pravim mestima u odlučujućim momentima, ali nismo dali 100 odsto svojih mogućnosti. Mogli smo mnogo bolje. Imali smo trenutke dominacije, pokušavali smo, ali kada se borite sa 95 odsto mogućnosti, to u ovoj ligi nije dovoljno”, istakao je Klop.

Menadžer Liverpula ne želi alibi.
“Ja sam najveći krivac za poraz i ljutim se na sebe zbog toga. Vratili smo se u igru u nekom trenutku, kada su svi videli da možemo da igramo dobro kada sledimo uputstva i držimo se dogovora. Imali smo šanse, ali nismo postigli gol.  U nastavku, dobro smo počeli, ali ni iz čega oni su poveli sa 2:0 i to je bilo to. Vest Hem je u prvom poluvremenu imao šanse nakon prekida, ubacivanja iz auta, naših grešaka odbrane i to sam i pokazao igračima na televiziji u pauzi utakmice”, objašnjava Klop.  

Nemac tvrdi da je Alberto Moreno fauliran prilikom vođstva Čekićara u 10. minutu, kada je Antonio zakucao glavom loptu posle centaršuta Enera Valensije. Besan je zbog reakcija odbrane kod oba gola.
“Sve TV stanice su prikazale detalj kada je Moreno fauliran i ta odluka je uticala na konačan ishod. Nismo dobro reagovali u situaciji kada je sudija pustio igru, a nismo smeli ni da im dozvolimo centaršut. Posebno sam razočaran reakcijom kod drugog gola. Bila je situacija petorica na jednog kod aut linije i niko nije uzeo loptu rivalu, a onda je usledio centaršut, Endi Kerol, i ćao! Ako znate da rival ima Endija Kerola u timu, kako smete da dozvolite centaršut?”, zapitao se na kraju Klop.

Za Liverpul nema odmora, već u utorak uveče na programu je prvi meč polufinala Liga kupa protiv Stouka na Britanija stadionu, dok u petak uveče gostuje trećeligašu Eksiteru u okviru FA kupa. 

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Premijer ligaLiverpulJirgen KlopEngleskaEndi Kerol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara