""
""

Klopu se osladilo da uzima za džabe iz Bundeslige

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.11.16. | 13:29

Da li se to ponavlja slučaj Žoel Matip u Gelzenkirhenu...

Šalke je ovog leta ostao bez jednog od najboljih igrača (Žoel Matip) tako što ga je Jirgen Klop kaparisao još prošle zime i onda odveo bez obeštećenja, a sva je prilika da bi nešto slično moglo da se ponovi. Akteri su opet isti - Klop i Šalke - samo je drugi igrač u pitanju. Ali takođe jedan od važnih šrafova u defanzivnoj liniji nemačkog tima. 

Posle nekoliko sjajnih partija u nizu Sead Kolašinac (23) našao se na Liverpulовој meti, piše Bild. Posao je naravno daleko od realizacije, ali ono što bi moglo da ubrza čitavu stvar jeste činjenica da reprezentativcu Bosne i Hercegovine idućeg leta ističe ugovor, što znači da bi on već u januaru mogao da pregovara s potencijalnim novim poslodavcima.

Izabrane vesti

U Šalkeu su svesni opasnosti da bi mogli da izgube odličnog univerzalca (Kolašinac igra na poziciji levog beka, levog i desnog štopera, zadnjeg veznog, a po potrebi i desnog beka) i stoga im je pod broj 1 ponuda za ovog momka, ali ako Klop posle Nove godine pošalje svoju, teško da će biti mesta za razmišljanje, pogotovo jer Kolašinac ove sezone deli minutažu sa Rahmanom Babom
"Nema žurbe. Novi ugovor morao bi da zadovolji obe strane. I mene i Šalke", izjavio je dosta rezervisano Sead Kolašinac.

Snažni defanzivac posebnu pažnju privukao je u derbiju Rura gde je gotovo u potpunosti zaustavio Kristijana Pulišića, a bio je i pretnja po gol Dortmunda posle prodora po levoj strani i centaršuteva. Kolašinac je ove sezone na osam utakmica zabeležio četiri asistencije.

(foto: Action Images)


tagovi

BundesligaEngleskaEvropaJirgen KlopLiverpulNemackaPremijer ligaSead Kolašinac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara