Aleksandar sa Nemanjom Milićem
Aleksandar sa Nemanjom Milićem

Ko je čovek sa Zvezdom u avionu? (FOTO i VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.02.18. | 09:48

MOZZART Sport rešava dilemu

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su jutros u Moskvu gde će u sredu od 18.00 na debelom ruskom minusu pokušati da naprave još jednu senzaciju i plasiraju se u osminu finala Lige Evrope.

Pored fudbalera, stručnog štaba, rukovodilaca kluba... u avionu se našao i jedan, široj javnosti nepoznat čovek, a MOZZART Sport otkriva o kome se radi.

Izabrane vesti

U pitanju je Aleksandar Stevanović iz Batajnice, čovek koji je još sredinom juna 2017. predvideo da će se desiti ono što se  nije desilo 27 godina, a upravo se dešava: put Zvezde na evropsku utakmicu u februaru! Aleksandar je u kladionici MOZZART odigrao tiket na kojem se nalazio samo jedan tip: Zvezda će se plasirati u 1/16 finala Lige Evrope. I to je, dakle, učinio pre prvih mečeva u sezoni, kada je Vladan Milojević na Marakani zatekao devastiran tim, igrače skrhane zbog izgubljene titule. Ekipu u koju, budimo pošteni, gotovo niko nije verovao.

Pravac Moskva: Aleksandar na beogradskom aerodromu

Aleksandar jeste, svoj ulog pomnožio je na tom tiketu s kvotom 50, a MOZZART mu je spremio veliko iznenađenje i ukrcao ga na avion za Moskvu sa igračima i stručnim štabom Crvene zvezde. Možda jeste predvideo veliki uspeh crveno-belih, ali da će, zahvaljujući MOZZARTU, biti svedok istorijskog gostovanja u Moskvi, to sigurno nije.

Aleksandar će, dakle, sutra bodriti svoj omiljeni klub na licu mesta, pogledajte i trenutak u kojem je saznao da će se to desiti...

 


tagovi

Mozzartdeo tvog života

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara