""
""

Kolašinac otvara vrata megatransfera u Real Madridu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.16. | 15:11

Bosanac bi mogao da bude ključ velike kupovine Kraljevskog kluba

Real Madrid je označio Rikarda Rodrigeza kao jednu od glavnih meta u prelaznom roku. Fenomenalni Švajcarac iz Volfzburga je i na meti Mančester Junajteda, ali Real se u medijima promoviše kao favorit za njegovo dovođenje. Pogotovo što nema vremena da čeka i mora da ubrza celu stvar zbog FIFA suspenzije. Real ima još 14 dana da obezbedi veliko pojačanje s obzirom da u naredna dva prelazna roka neće moći da registruje nove fudbalere.

Izabrane vesti

Rodrigez igra sjajno u Volfzburgu koji ne želi da ga se odrekne, ali na ponudu od 32.000.000 evra kojom se barata ovih dana, teško da će nemački klub uspeti da ostane imun. Pogotovo ako igrač bude u raspoloženju da ode s obzirom da Real Madrid ne zove baš svakog dana.

Zato su u Volfzburgu spremni na tu opciju i polako traže alternativu za švajcarskog levog beka. Žele da dovedu Seada Kolašinca iz Šalkea koji bi bio više nego pristojna zamena za Rodrigeza iako je takvog fudbalera teško zameniti. U celu priču se uključio i Julijan Draksler koji je prošlog leta prešao iz Šalkea u Volfzburg. Draksler je najbolji prijatelj sa Kolašincem, zajedno provode odmore, a trener Heking ga je zamolio da pomogne u ubeđivanju bosanskog reprezentativca.

Ranije se i Roma interesovala za Kolašinca, ali cena je bila nepremostiva prepreka. Tačnije, Roma je htela da ga uzme na pozajmicu s obaveznim pravom otkupa, ali Šalke nije želeo ni da čuje za tu opciju. Ubrzo se Vučica okrenula drugim rešenjima poput Krišita.

Volfzburg je ostao kao jedini ozbiljan kandidat za dovođenje Bosanca, a novac nije problem za bogati klub iz Folksvagenovog grada. Ako bosanski defanzivac dođe u Volfzburg, biće to jasan signal da je sve spremno za prodaju Rodrigeza u Real Madrid. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016VolfzburgŠpanijaSead KolašinacRikardo RodrigezReal MadridPrimeraNemackaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara