""
""

Konačno Argentina! Bez Mesija, Teveza, Aguera... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.11.15. | 00:02

Gaučosi iz četvrtog pokušaja ostvarili prvu pobedu u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji

Argentina je napustila neslavno društvo u kojem se nalazila zajedno sa Venecuelom kao jedna od dve reprezentacije koje još nisu zabeležile pobedu u kvalifikacijama za SP u Rusiji 2018. godini. Vicešampion sveta je iz četvrtog pokušaja došao do trijumfa. I to na vrućem terenu u Kolumbiji gde su izabranici Tate Martina slavili minimalcem golom Lukasa Bilje.

Izabrane vesti

Bez udarnog napadačkog trilinga Mesi - Aguero - Tevez, Argentinci su ipak uspeli da slave na gostovanju gde bodovi teško osvajaju. Povređene asove su zamenili Iguain, Di Marija i Laveci što dovoljno govori kakav atomski napad imaju Gaučosi i na kakvim je mukama selektor kada mora da odredi trojicu startera.

Argentincima je pobedu Lukas Bilja pogtokom u 20. minutu na asistenciju Lavecija, ali se mora istaći da je golu kumovala i loša intervencija Milanovog štopera Kristijana Zapate koji je promašio celu loptu pre nego što je ona došla do usamljenog Bilje. Kapitenu Lacija je ostao lakši deo posla da sa nekoliko metara zatrese mrežu.

Imao je rezervista Dibala u finišu meča sjajnu priliku da duplira prednost gostiju, ali je i Kolumbija imala sjajnu šansu preko Murilja u nadoknadi vremena kada Interov štoper nije iskoristio veliki nesporazum Romera i Roha.

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalLukas BiljaKolumbijaJužna AmerikaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara