"Fernando Ljorente"
"Fernando Ljorente"

Konte će nekog da ubije: Čelsi ispustio Ljorentea zbog 3.000.000 - Totenhem se ovajdio?

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.08.17. | 11:21

Prema navodima medija u Engleskoj transfer je na pragu realizacije

Fernando LjorenteCelo leto izaslanici Romana Abramoviča pokušavaju da Antoniju Konteu dovedu zamenu za otpisanog Dijega Kostu. Ali nije to više onaj Čelsi od pre deset godina. Plavci se više ne razbacuju. Plavci sada pokušavaju da na osnovu veličine šarmiraju potencijalna pojačanja. Često i uspevaju, ali klubovi koji prodaju ne mare za Čelsijevu privlačnost. Pa će Konte po svoj prilici ostati bez Fernanda Ljorentea.

Čelsi je naime tvrdoglavo insistirao na ceni od 12.000.000 funti, odnosno oko 13.000.000 evra, dok je Svonsi uporno ponavljao da Ljorente košta okruglo 15.000.000. U evrima - 16.250.000. Pošto se Čelsi ponašao pomalo bahato verujući da niko neće izdvojiti toliki novac za 32-godišnjeg napadača javio se Totenhem i prema izveštajima iz Engleske i Španije iskoristio situaciju.

Izabrane vesti

Mediji iz obe zemlje navode da su Pevci odmah na sto istresli pomenutih 15.000.000 funti i da je Svonsi momentalno rekao: DA! Doduše, ima Čelsi još vremena da se izvuče. Ako promptno reaguje i izjednači ili nadvisi Totenhemovu ponudu. Ali šanse su sve manje. Totenhem je bio mnogo korektniji prema Svonsiju.

U slučaju da Totenhem i zaključi posao, jasno je da Vinsent Jansen ide. Uostalom, postigao je samo dva ligaška gola prošle sezone.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaFernando LjorenteEvropaEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara