""
""

Konte nove adute našao u engleskom davljeniku?!

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.05.16. | 14:54

Poziv za reprezentativno okupljanje 18. maja trebalo bi da dobiju Vito Manone i Fabio Borini

Selektor Italije Antonio Konte nove adute pronašao je u davljeniku iz Premijer lige - Sanderlendu! Mediji na Apeninima tvrde da će poziv u nacionalni tim dobiti golman Vito Manone i napadač Fabio Borini.

Konte planira da u periodu od 18. do 21. maja okupi reprezentativce i potencijalne putnike na EURO, sve osim onih koji igraju za Milan, Juventus, Pari Sen Žermen, Anderleht i Mančester Junajted, a spisak će objaviti u ponedeljak 16. maja. Posle trodnevnog rada sa ekipom on će doneti konačnu odluku i saopštiti zvanični prošireni spisak, tako da će mu taj kamp poslužiti kao svojevrsan filter. 

Izabrane vesti

Manone nikada nije igrao za A selekciju, ima nekoliko nastupa za mladu, dok je Borini odigrao jedan meč za seniorski tim Italije u februaru 2012. On je ove sezone postigao pet golova na 25 utakmica Premijer lige.

Jedno je sigurno, iznenađenja će biti dosta. Pre Manonea i Borinija pojavila se informacija da će poziv dobiti i defanzivac Zenita Domeniko Krišito.

Da podsetimo, Konte se prethodnih dana suočio sa povredama Veratija i Markizija. Kao njihove zamene pominju se imena nekih veterana poput De Rosija ili Pirla.

(foto: Action Images)


tagovi

Vito Manonereprezentativni fudbalmeđunarodni fudbalItalijaFabio BoriniEvropaAntonio Konte

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara