"Espanjol preokretom do pobede nad Betisom"
"Espanjol preokretom do pobede nad Betisom"

Kornelja eksplodirala! Rejes je mator, ali je majstor (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.17. | 22:49

Espanjol golovima u 87. i 90. minutu preokrenuo rezultat i savladao Betis sa 2:1

Espanjol preokretom do pobede nad BetisomUspavanka do samog finiša i potom serija eksplozija na staionu Kornelja u Barseloni. Espanjol je hodao po ivici ambisa, ali je na kraju uspeo da golovima u 87. i 90. minutu preokrene rezultat u svoju korist i pobedom nad Betisom od 2:1 otvori 29. kolo Primere.

Ruben Kastro je u 78. minutu doveo goste iz Sevilje u vođstvo pošto je sudija bio "lak na pištaljci" posle starta Havija Fuega nad Sanabrijom (Darko Brašanac ga uposlio na petercu) i pokazao na belu tačku. Iskusni Kastro je demonstrirao kako se izvodi penal u šutem u sam rogalj stigao do desetog ligaškog gola u sezoni.

Izabrane vesti

Taman kada su neverne Tome međ navijačima Espanjola počele da napuštaju stadionu završnica za infarkt. U 87. minutu Fuego se iskupio za grešku kod Betisovog gola iskoristivši konfuziju u kaznenom prostoru gostujućeg tima. Bilo je 1:1. I onda u bukvalno poslednjim sekundama majstorija prevejanog i pomalo zaboravljenog asa Hozea Antonija Rejesa.

Odavno je premašio zenit 33-godišnji napadač, ali nije on slučajno imao privilegiju da nastupa za klubove poput Sevilje, Arsenala, Atletika, Reala, Benfike, pa sada i Espanjola. Duga akcija domaćeg tima i povratna lopta Alvara Vaskeza, Rejes je negde na ćošku kaznenog prostora zalomio čuvara i potom desnicom gađao bliži ugao protivničkog gola. Ali je to učinio toliko jako, toliko precizno da Betisov golman Adan nije mogao da poveruje. Možda je mogao bolje da reaguje.

Ekipa Pepea Mela, inače miljenika baš Betisovih navijača, sada je bod iza Atletika iz Bilbaa, pet iza Real Sosijedada. Sa nevelikim, ali ipak postojećim šansama da se domogne i izlaska u Evropu.

Darko Brašanac je bio u Betisovoj startnoj postavi, izmenjen je samo nekoliko sekundi pre Rejesovog gola.

Primera, 29. kolo:

Espanjol - Betis 2:1 (0:0)
/Havi Fuego 87, Rejes 90 - Kastro 78pen/

Subota:

13.00: Viljareal - Eibar
16.15: Osasuna - Atletik Bilbao
18.30: Real Sosijedad - Leganes
20.45: Malaga - Atletiko Madrid

Nedelja:

12.00: Sevilja - Sporting Hihon
16.15: Real Madrid - Alaves
18.30: Valensija - Deportivo
20.45: Granada - Barselona

Ponedeljak:

20.45: Selta - Las Palmastabela Primere

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraHoze Antonio RejesEvropaEspanjolBetis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara