Kosanović novi trener Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.12.18. | 08:44

Povratak na mesto uspeha...

Izgleda da su u Vojvodini konačno prelomili - Milorad Kosanović biće novi trener novosadske Stare dame. Prethodnih dana zasedalo se na Karađorđu i raspravljalo o novom treneru, deo uprave nije se saglasio sa tim da se jedan od najiskusnijih srpskih stručnjaka vrati u klub, međutim, kako javlja Sportski žurnal, a iz pera uvek dobro obaveštenog Miše Gavrilovića, do dogovora je ipak došlo. 

Rasplet skupštinske drame u petak veče povećao je Kosanove inaoko velike akcije za povratak na Karađorđe. Podsetimo, u najužoj konkurenciji bio je i Milan Đuričić, koji je na kraju ipak izgubio trku. 

Izabrane vesti

Milorad Kosanović zvanično je i dalje je trener Napretka, pod ugovorom je sa klubom, ali Kruševljani su već nagovestili da mu neće praviti probleme ukoliko odluči da ode. Žurnal još navodi da se promocija u Novom Sadu očekuje pre novogodišnjih praznika, odnosno da je prvi pik za Kosanovog naslednika Ilija Stlica.  

Podsetimo da je Kosanović bio direktor Vojvodine u šampionskim danima, a potom i trener između 1992. i 1995. Bio je selektor Malte, radio u Crvenoj zvezdi u dva navrata, u više klubova u Kini. Poslednjih godina uglavnom je u srpskom fudbalu: Novi Pazar, Borac Čačak, Radnik, Napredak...  

Vojvodinu je do pre mesec dana predvodio Dragan Okuka. Posle njegovog odlaska kao vršioci dužnosti radili su Radovan Krivokapić i Zoran Vasiljević.

Foto: Reuters


tagovi

Milorad Kosanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara