"Kvinsi Miler"
"Kvinsi Miler"

Kvinsi Miler pretrpeo tešku povredu kolena, na terenu tek sledeće godine?!

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.07.16. | 00:36

Kako izraelski portal One javlja - ne bi trebalo da ima oštećenje prednjih ukrštenih ligamenata, ali svakako ponajboljeg igrača Zvezde iz prošle sezone čeka duga pauza

Kvinsi Miler

Posle najbolje sezone u karijeri i duple krune osvojene sa Crvenom zvezdom Kvinsi Miler bio je na novom početku, u Makabiju iz Tel Aviva. Potpisao je ugovor koji mu je garantovao milionsku zaradu, a onda se poput groma iz vedra neba pojavila informacija - Kvinsi Miler doživeo je tešku povredu kolena zbog koje bi na teren mogao tek sledeće sezone?!

Izabrane vesti

Pre tvrdnjama uglednog novinara kompanije ESPN Marka Džej Spirsa, ponajbolji igrač Crvene zvezde iz minule sezone povredu je pretrpeo još u četvrtak (?!) dok je neobavezno šutirao na koš na Univerzitetu UCLA... Pomalo nejasna situacija, zaista, s obzirom da se vest tek sada pročula. Mada informaciju treba uzeti s dozom rezerve, sličnim informacijama raspolaže i izraelski portal One, koji tvrdi da je Miler pretrpeo jako tešku povredu kolena koja će ga od terena odvojiti dugo vremena. Verovatno do sledeće godine. Međutim, kako su izvori pomenutog medija potvrdili, dobra stvar je ta što nisu stradali prednji ukršteni ligamenti. 

Ipak, Miler će obaviti potrebne preglede na magnetnoj rezonanci već u Americi kako bi se utvrdio stepen povrede, ali prve najave nisu nimalo optimistične. Miljenika Zvezdine publike čeka dug i mukotrpan oporavak, kako sada stvari stoje.

(FOTO: Printscreen)


tagovi

Makabi Tel AvivKvinsi MilerEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara