""
""

Kvinsi Miler razbesneo Makabi: Fajl koji ne može da se otvori, pa avio konekcije, pa... Otkaz?!

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.07.16. | 20:55

Povreda teža nego što se mislilo

Kvinsi Miler možda neće ni debitovati za Makabi iz Tel Aviva u koji je stigao ovog leta kao veliko pojačanje. Bivši košarkaš Crvene zvezde je naljutio rukovodstvo izraelskog kluba zbog načina na koji je povredio koleno i potom ga lečio.

Izabrane vesti

Situacija je toliko obziljna da izraelski klub razmišlja da uruči otkaz Amerikancu.

Povreda kolena je daleko ozbiljnija nego što se mislilo, iako je Milerov menadžer Miško Ražnatović nedavno preko Tvitera poručio da će pauza zbog povrede trajati nekoliko nedelja. Ali izgleda da nije baš tako...

Milera očekuje još jedan pregled magnentom rezonancom i ako se uvtrdi da je povreda ozbiljna kao što se misli, Makabi će raskinuti ugovor sa Milerom jer se nije pridržavao pravila iz ugovora.

Amerikanac je povredio koleno 7. jula igrajući košarku u Los Anđelesu. Na svoju ruku, bez konsultacija sa klubom je otišao na pregled i potom poslao Izraelcima poruku da povreda nije ozbiljnije prirode. Makabi je tražio da im pošalje snimak povređenog kolena, on je to uradio, ali fajl nije mogao da se otvori i neizvesnost oko problematičnog fajla je trajala danima. Izraelci su mu naredili da se vrati u Tel Aviv kako bi oni odradili detaljne preglede, ali je Miler odugovlačio pravdajući se problemima oko avio konekcije za Tel Aviv. Tek večeras je doputovao na Bliski istok.

Izraelci sumnjaju u Milerovu verziju priče i boje se da je sa dolaskom otezao jer sa povređenim kolenom nije mogao da putuje. Ako se na snimku utvrdi da zbog povrede mora da pauzira nekoliko meseci, Milera čeka otkaz. Makabi već razmatra opcije koji igrač bi mogao da zameni Milera

(FOTO: MN Press)


tagovi

Makabi Tel AvivKvinsi MilerEvroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara