""
""

Lacio šalje Đorđevića i novac za Pavoletija?

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.16. | 12:55

Prvi čovek nebeskoplavih Klaudio Lotito nada se da bi u narednim danima mogao da bude predstavljen i novi trener - Ćezare Prandeli

Još jedna tmurna sezona je iza Lacija, a pred sastavom iz Rima period velike rekonstrukcije u kojoj bi prvi Filip Đorđević mogao da promeni klupske boje. 

Izabrane vesti

Prema pisanju italijanske štampe prvi čovek nebeskoplavih Klaudio Lotito na pragu je da imenuje Ćezara Prandelija za novog šefa struke, a kao prva želja nekadašnjeg selektora Italije pojavio se najbolji igrač Đenove, Leonardo Pavoleti

Naime, Čizmom kruže priče da su i PrandeliLotito jako zagrejani za strelca 14 pogodaka u Seriji A, ali da su Đenovini zahtevi od 15.000.000 evra previsoki. Međutim, ambicije prvog čoveka Đenovljana Enrika Preciozija mogao bi da zadovolji srpski golgeter, koji iza sebe ima sezonu ispresecanu povredama i tek tri pogotka. Ali i određena suma novca, zasad nepoznata. 

Inače, Prandeli se nalazi pred promocijom u novom klubu, pošto su sastanci sa sportskim direktorom Lacija Iglijem Tareom urodili plodom. Prandeli je spreman je da pruži ruku, a zatim i stavi svoj paraf na saradnju sa rimskim sastavom, pošto je klub odlučio da mu daje šira ovlašćenja. Odnosno, gotovo kao menadžerska u Engleskoj - da sam odlučuje o pojačanjima i onima koji odlaze, kako bi pokušao da timu vrati stari sjaj. 

Prandeli je bez angažmana od novembra prošle godine, kada je dobio otkaz u Galatasaraju.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija Aprelazni rok leto 2016Leonardo PavoletiLacioItalijaFilip ĐorđevićEvropaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara