""
""

Legija za Nastića iz Vojvodine ponudila 200.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.08.15. | 11:45

Novosadska Stara dama dobila bi i 20 odsto od naredne prodaje, a transfer bi bio ozvaničen samo u slučaju da tim iz Varšave prođe u grupnu fazu Lige Evrope...

Fudbaleri Vojvodine pred sobom imaju pakleno težak zadatak - da posle teškog poraza od Plzenja u Češkoj nadoknade tri gola razlike kako bi obezbedili učešće u grupnoj fazi Lige Evrope. U svakom slučaju, dobre partije koje su igrači novosadske Stare dame pružali u kvalifikacijama za, po kvalitetu, drugorazredno klupsko takmičenje prete da u potpunosti „rasture“ generaciju koja je započela sezonu. Prvi koji bi mogao da napusti stadion "Karađorđe" je levi bek Bojan Nastić, za kojeg se interesuje varšavska Legija. 

Izabrane vesti

Na adresu novosadskog kluba stigla je ponuda u iznosu od 200.000 evra, uz 20 odsto profita od narednog transfera 21-godišnjeg internacionalca. Ali ponuda će važiti samo u slučaju ako Legija prođe u grupnu fazu Lige Evrope. Ako se to, kojim slučajem, ne dogodi, poljski klub će povući ponudu. 

A s obzirom na to da Legija u revanš susret sa ukrajinskom Zorjom nosi prednost od jednog gola, te da drugi meč igra na svom terenu, gotovo je izvesno da će Poljska imati jednog, ako ne i dva predstavnika u Ligi Evrope. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSrbijaprelazni rok 2015PoljskaLiga EvropeLegija VaršavaEvropaBojan Nastić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara