Lingard daje gol i Engleska pobeđuje - kvota 7,00!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.06.18. | 14:50

I puno raznovrsnih kvota u MOZZART specijalima i slobodnoj igri

Engleska i Belgija od 20 časova u Kalinjingradu igraju zanimljiv derbi grupe G za prvo mesto. Biće to sigurno fudbalski spektakl bez obzira na činjunicu da li će selektori kombinovati sastave i izvesti rezervne postave, a za sve ljubitelje fudbala i sportskog klađenja MOZZART je i ovog puta spremio najbolje kvote kroz specijale i slobodne igre za ovaj meč.

Ako ste ljubitelji jačih kvota, slobodno kombinujte strelce sa pobedom njihovih reprezentacija, a što da ne i kvote da će pasti gol glavom jer su obe selekcije opasne kod pekida (posebno Englezi i Džon Stouns) što bi moglo lepo da se naplati. Ipak, ukoliko vas ni to ne zadovoljava, spremna je i ponuda iz slobodne igre, gde se takođe kriju zanimljivi tipovi.

Izabrane vesti

Glavni favorit da postigne gol za pobedu Engleske je prvi strelac Mundijala Hari Kejn. Njegov pogodak i pobeda Gordog Albiona plaćaju se kvotom 4,00, dok bi golovi Sterlinga i Rašforda mogli da umnože uloženu svotu sa 6,50. Rizičnije je, ali se isplati ako Džesi Lingard postigne gol, a Engleska pobedi - kvota 7,00, realno momak je jedan od najboljih Engleza na Svetskom prvenstvu. Kad je reč o Belgijancima, Lukaku je prvi favorit da postigne gol (4,75), ali je povređen i najverovatnije neće igrati. Otuda, možda nije loše probati na Mišija Batšuaija koji bi mogao da ga zameni, a kvota je sjajna - 7,50. Takođe, gol Edena Azara i pobeda Belgije donose lepu kvotu 6,50,

U slobodnoj igri koju je pripremila MOZZART kladionica možete se kladiti i na broj žutih kartona (po ekipi, u prvom poluvremenu, ukupno...), isto tako i za ofsajde, šuteve ukupno, kao i u okvir gola... Takođe, ko će izvesti prvi aut, prvi korner, ko će biti požuteti, možda i pocrveneti, ko izvesti prvi penal...

Evo i kompletne ponude koju možete potražiti na sajtu mozzartbet.com:

Kejn daje gol i Engleska pobeđuje - 4,00
Rašford daje gol i Engleska pobeđuje - 6,50
Sterling daje gol i Engleska pobeđuje - 6,50
Lingard daje gol i Engleska pobeđuje - 7,00
Velbek daje gol i Engleska pobeđuje - 7,50
Lukaku daje gol i Belgija pobeđuje - 4,75
​E. Azar daje gol i Belgija pobeđuje - 6,50
Mertens daje gol i Belgija pobeđuje - 7,50
Batšuaji daje gol i Belgija pobeđuje - 7,50
De Brujne daje gol i Belgija pobeđuje - 8,50

Ishod u prvih 10 minuta:
KI 1 - 11,0
X - 1,15
KI 2 - 11,00

Golovi u prvih 10 minuta:
Bez golova - 1,17
Jedan ili više golova - 5,00

Ostalo:
Gol glavom - 2,00
Crveni karton na meču - 3,75
Rezervni igrač postiže gol na meču - 3,50
Gol iz penala - 2,75
Gol direktno iz slobodnog udarca -  7,50
Het-trik na meču - 20,00

NAPOMENA: Ako igrač ne uđe u igru, računa se kvota 1, pod uslovom da je pobednik pogođen. Sve igre iz specijala mogu se igrati samo u singlu i merodavan je oficijalni sajt www.fifa.com.

Foto: Action Images


tagovi

Rusija2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara