Fabinjo
Fabinjo

Liverpul završio Fabinja - cena 50.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.05.18. | 21:20

Informaciju iz Francuske potvrđuju i engleski novinari

Jedan od najboljih fudbalera Monaka, Brazilac Fabinjo (24), preseliće se u Liverpul u transferu vrednom 50.000.000 evra, objavio je večeras prvi Radio Monte Karlo.

Ekskluzivnu informaciju njihovog dobro obaveštenog novinara Mohameda Buhafsija potvrdio je pre nekoliko minuta i Pol Džojs iz britanskog Tajmsa, a gotovo svi engleski mediji počeli su da prenose ovu vest kao definitivnu i izvesnu. Prema navodima medija iz Kneževine, konačan dogovor je postignut danas, a Monaku će pripasti obeštećenje od 50.000.000 evra sa bonusima. 

Izabrane vesti

Podsetimo, Fabinja je prošlog leta tražio i novi šampion Francuske Pari Sen Žermen, ali nije želeo da plati 90.000.000 evra koliko je Monako zahtevao. Brazilca je u međuvremenu privukao i projekat koji su finalisti Lige šampiona spremili za narednu sezonu, posebno što će pored njega u Liverpul (1. jula) stići i Gvinejac Nabi Keita iz Lajpciga u transferu od 60.000.000 evra.

Prema navodima RMC-a, plan Jirgena Klopa je da Fabinjo, koji je deo karijere proveo i u drugom timu Reala iz Madrida, čini defanzivni tandem sa Džordanom Hendersonom na sredini terena. Tako će Crveni nadomestiti i izvesni odlazak Emrea Džana u Juventus, a nije isključeno i da će dolazak Brazilca uticati i na status Marka Grujića na Enfildu sledeće sezone. 

Foto: Action Images


tagovi

FabinjoLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara