""
""

Ljubičasto u krvi: Vraćam se u Firencu!

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.04.16. | 14:49

"Ja sam ovde samo na pozajmici, tako da se u junu vraćam u Fjorentinu. I dalje je pratim, gledam mečeve svake nedelje kada ne igram", rekao je Đuzepe Rosi

Kada jednom uđe u krv, ljubičasta boja teško izlazi iz nje. Tako je i u slučaju Đuzepea Rosija, koji je poručio da se u leto vraća u Firencu, gde će se boriti za povratak u tim.

Izabrane vesti

Odlični napadač, kojem su povrede unazadile karijeru trenutno se nalazi na pozajmici u Levanteu, gde sa španskim klubom bije bitku za opstanak u Primeri.
"Uvek se osećam dobro kada sam na terenu i to je važno. Nisam preskočio ni jedan trening, što je takođe izuzetno važno. Zadovoljan sam kada je fizička spremnost u pitannu, tako da sam maksimalno fokusiran da ostavim Levante u ligi", rekao je Rosi za Skaj sport.

U junu se zna, povratak u Firencu.
"Ja sam ovde samo na pozajmici, tako da se u junu vraćam u Fjorentinu. I dalje je pratim, gledam mečeve svake nedelje kada ne igram. Pratim ih najviše na društvenim mrežama, imali su blagi pad u formi, ali se vraćaju, sezona je bila duga".

Postoji još jedan san za Đuzepea, a to je nasptup na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.
"Bio bi san da se vratim u nacionalni dres, koji vam pruža jedinstvenu emociju i želim ponovo da ih osetim. Tu je specifična situacija, posebno jer ide Euro, ali uvek treba gajiti nadu".

Fjorentina sutra dočekuje Juventus, a Rosi dobro pamti velikju pobedu nad Starom damom (4:2) iz oktobra 2013. godine posle velikog preokreta i ličnog het-trika u drugom poluvremenu.
"To je jedinstvena utakmica u istoriji Fjorentine. Nakon prvog poluvremena (0:2) buki he gotovo nemoguće pobediti najbolji tim u Italiji, ali onda postigli četiri gola. Bile su to neverovatne emocije. Posle četvrtog gola, koji je dao Hoakin, jedva sam mogao da dišem od umora i uzbuđenja. Bilo je to 15 minuta pravog vatrometa, takođe, Neto nas je čuvao na golu. To će ostati u svačijim glavama i dugoj istoriji", rekao je Rosi.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija AItalijaFjorentinaEvropaĐuzepe Rosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara