""
""

Ljudi, kvota na Real je baš dobra!

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.18. | 13:20

Madriđani izlaz iz krize traže protiv Leganesa

Neuspeh protiv Viljareala produbio je agoniju Real Madrida i priterao Zinedina Zidana uza zid... Trijumf nad Leganesom u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja (21.30) privremeno bi isključio crvenu lampicu koja već duže vreme sija na Santijago Bernabeuu.

Izabrane vesti

Kraljevići ne pamte ovakvu krizu, titula je odavno izgubljena, Kristijano Ronaldo je nezadovoljan i želi da ide, svlačionica liči na osinjak, pa možemo samo da pretpostavimo u kakvom raspoloženju ulaze u večerašnji dvoboj sa ekipom koja je na svom terenu izgubila samo jedan od sedam prethodnih mečeva.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:30 4063 ŠPA K Leganes - Real Madrid ki 2 1,60

Asijer Garitano odmorio je petoricu standardnih prvotimaca minulog vikenda u porazu od Betisa - Klaudija Beavua, Gabrijela, Dimitrosa Siovasa, Rubena Pereza i Nabila El Žara - kako bi potpuno spremni dočekali susret sa gradskim rivalom. Ono što Garitana može da brine jesu povrede štopera Ezekjela Munjoza i Maura Dos Santosa, a pored njih dvojice pod znakom pitanja je i vezista Aleksander Šimanovski.
"Nismo navikli da igramo u ovakvom ritmu i zato je bio neophodan odmor za pojedince... Potrebna nam je pomoć navijača protiv Reala, iako oni nisu u najboljoj formi trenutno", rekao je između ostalog Garitano u najavi utakmice.

U sastavu Reala sigurno neće biti kapitena Serhija Ramosa, dok Karim Benzema nije trenirao punim intenzitetom i veliko je pitanje da li će se naći na terenu u predgrađu Madrida. Od Zidana se očekuje da i ovoga puta izvede kombinovani sastav koji je svakako dve, pa čak i tri klase iznad Leganesa.

SPECIJALNA PONUDA: Turci i Španci za veći dobitak

Ma koliko podrhtavalo tlo na Bernabeuu i u kolikoj god se krizi Real nalazio, vredi ga ispratiti, pogotovo jer su i bukmejkeri malo prenaglili sa kvotom... 

ŠPANIJA, KUP KRALJA - ČETVRTFINALE

Sreda
Atletiko Madrid - Sevilja 1:2 (0:0)
/Kosta 73 - Moja 80ag, Korea 88/

Valensija - Alaves 2:1 (0:0)
/Guedeš 73, Rodrigo 82 - Sobrino 66/

Espanjol - Barselona 1:0 (0:0)
/Melendo 88/

Četvrtak
21.30: (5,80) Leganes (3,90) Real Madrid (1,60)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Kup kraljaLeganesReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara