""
""

Loše vesti za Juventine, FIFA virus pokosio Bufona, Mandžukića i Lihtštajnera pred derbi

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.11.15. | 18:25

Maks Algeri čupa kose! Istovremeno, dobre vesti za Sinišu Mihajlovića i Milan

Taman kada je Juventus prvi put u sezoni vezao dve pobede u Seriji A, trener Masmilijano Alegri je dobio brdo loših vesti. I to pred derbi sa Milanom naredne subote u kojem Juve juri treći uzastopni trijumf u nacionalnom šampionatu. Pod velikim znakom pitanja za derbi su Đanluiđi Bufon, Stefan Lihtštajner, Martin Kaseres i Mario mandžukić.

Izabrane vesti

FIFA virus kako glasi popularni nadimak za povrede igrača tokom reprezentativnih obaveza je žestoko uzdrmao Staru damu. Alegri je u teškoj situaciji kako da sastavi ekipu pred okršaj sa Rosonerima. Od 15  fudbalera koji su se vratili sa reprezentativnih akcija, njih četvorica ne mogu da se stave na raspolaganje Alegriju zbog povreda.

Đanluiđi Bufon i Stefan Lihtštajner su povredili prepone i veće su šanse da će propustiti derbi nego da će zaigrati. Loša je situacija i sa Marijom Mandžukićem koji je tokom duela Rusije i Hrvatske povredio skočni zglob i tek posle detaljnijih lekarskih pregleda će biti poznato da li će moći da izađe na megdan Milanu. Van stroja je i urugvajski defanzivac Martin Kaseres koji je igrajući za Urugvaj povredio mišić i takođe se čeka odluka lekara o njegovom učešću u narednom kolu.

I dok povreda Kaseresa ne predstavlja veliki hendikep, izostanak Bufona, Lihtštajnera i Mandžukića bi bio ogroman udarac za Staru damu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Stefan LihtštajnerSerija AOkserMilanMartin KaseresMario MandžukićJuventusItalijaEvropaĐanluiđi Bufon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara