"Fudbaleri Bournmauta već su proslavili plasman u viši rang"
"Fudbaleri Bournmauta već su proslavili plasman u viši rang"

LUDI TIKET: Hoćete li se i vi kladiti na Višnjice?

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.04.13. | 11:00

Kris Mari pogodio četiri pobednika prvih pet engleskih liga, za dobitak 110.565 funti potrebno mu je da Bournmaut završi ispred Donkastera

Fudbaleri Bournmauta već su proslavili plasman u viši rangRubrika LUDI TIKET odavno je postala zaštitni znak MOZZART Sporta, a sad nam iz Engleske stiže nešto slično i svakako hrabro. Izvesnom Krisu Mariju do dobitka 110.565 funti fali malo, baš malo... O čemu je reč?

Čovek je pred početak sezone prognozirao ko će sve osvojiti prvenstva u prvih pet rangova engleskog fudbala. I pogodio je da će Mančester junajted vratiti premijerligašku krunu, pošto su Crveni đavoli u ponedeljak 20. put postali najbolji u državi, pobedom nad Aston Vilom (3:0).

Izabrane vesti

Instinkt ga nije prevario ni kad je na tiket kladionice Vilijam Hil stavio opciju da će Kardif biti najbolji u Čempionšipu, Velšani su završili na vrhu i od avgusta će igrati u eliti. Uspešno se završilo i njegovo predviđanje kako će Džilingem osvojiti Drugu ligu, a Mensfild Konferenciju.

E, sad, za kompletan užitak Mariju je potrebno još da Bournamut osvoji Prvu ligu. Jedini je trik u tome što oni i nemaju nekog preteranog razloga da zapinju. Popularne Višnjice su za vikend savaldala Karlajs (3:1) i tako napredovale u Čempionšip, bez obzira na rezultat poslednjeg kola, u koji ulaze sa bodom prednosti u odnosu na Donkaster. A u njemu Bournamut gostuje Tranmeru (subota, 16 časova), dok Donkaster putuje u Brentford i juri najmanje bod, pošto je se i trećeplasirani tim nada da može do višeg ranga.

Hoćete li se i vi kladiti na Bournmaut?

(FOTO: Action images)

 


tagovi

bournmautDonkaster RoversEngleskaEvropafudbalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara