"Monfis čestita Manarinu"
"Monfis čestita Manarinu"

Manarino čeka Đokovića ili Gulbisa, Berdih lagano protiv Ferera

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.07.17. | 17:58

Polako se kristališe slika žreba osmine finala Vimbldona

Monfis čestita ManarinuPoznat je i naredni protivnik  pobednika meča trećeg kola između Novaka Đokovića i Ernesta Gulbisa.

To je Adrijan Manarino koji je nakon velike borbe u tri seta uspeo da savlada Francuza Gaela Monfisa sa 7:6 (3), 4:6, 5:7, 6:3, 6:2. To je lepa vest za našeg asa, naravno pod uslovom da prođe u osminu finala, pošto je Manarino ipak slabiji igrač od svog daleko uspešnijeg i poznatijeg sunarodnika. Istina, Gael je stara Novakova mušterija...

Izabrane vesti

Inače, danas je učešće na ovogodišnjem Vimbldonu završio i najbolji francuski teniser, Žo Vilferd Conga kojeg je nakon pet setova  paklene borbe u dva dana (6:2, 3:6, 7:6, 1:6, 7:5) kući poslao prošlogodišnji Đokovićev "krvnik", Amerikanac Sem Kveri. On će se za prodor u četvrtfinale boriti sa Južnoafrikancem Kevinom Andersonom.

U meču dva veoma iskusna asa koji polako padaju na rang-listi, Tomaša Berdiha i Davida Ferera bolji je očekivano bio bolji ovaj prvi. Čeh je rutinski slavio u tri seta, rezultatom 6:3, 6:4, 6:3. Naredni protivnik mu je pobednik meča između Austrijanca Dominika Tima i Amerikanca Džereda Donaldsona.

(foto: Action Images)

 


tagovi

VimbldonTomaš BerdihNovak ĐokovićEvropaErnests GulbisEngleskaDavid FererAdrijan Manarino

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara