"Marija Šarapova"
"Marija Šarapova"

Maša pred Rusima i tri momka iz Srbije

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.17. | 10:10

Danas na Kremljin kupu u Moskvi nastupaju Šarapova, Lajović, Đere, Krajinović...

Marija ŠarapovaNa ovosedmičnom “teniskom tržištu” velika je gužva pošto se održava više turtnira i u ženskoj i u muškoj konkurenciji, Samim tim, imamo pregšrt prilika za sportsko klađenje.

LAJOVIĆ – BERANKIS
KI 1, KVOTA 1,30
 

Izabrane vesti

Danas ćemo ipak analizirati samo Kremljin kup gde imamo čak tri predstavnika u prvom kolu singla, a  prvo izdvajamo duel Dušana Lajovića sa Rikardasom Berankisom. Litvanac je 169. na svetu i nije dorastao našem asu. Biće to fina prilika za fiks.

LORENCI – ĐERE
UG VIŠE (21,5), KVOTA 1,75  

Pored Ducija danas u Moskvi nastupaju još i Laslo Đere i Filip Krajinović. Đere staje naspram iskusnog Paola Lorencija kojeg je već pobedio u njihovom jedinom dosadašnjem meču. Italijan je vrsan teniser, ali nakon osmine finala US Opena ne uspeva da se sastavi tako da je vezao čak četiri poraza u prvim kolima turnira od tada. Verujemo da će se oaj niz nastaviti i da srpski reprezentativac može do pobede. Ako ipak sumnjate u ovu procenu, probajte sa više gemova ili setova.

SEPI – VESELI
TB DA, KVOTA 2,00
 

Predgled muškog žreba iz Moskve završavamo možda i najinteresantnijim parom, dana, a to je Andreas Sepi – Jirži Veseli. Iskusni Italijan i snažni Čeh nikada do sada nisu igrali, ali prema stilu možemo očekivati veliku bitku, ali i taj-brejk.

ŠARAPOVA – RIBARIKOVA
TS 3, KVOTA 2,55
 

Što se tiče izbora ženskih susreta, izdvajamo jedan, takođe iz Moskve. Marija Šarapova, taze stigla sa peharom iz Kine, prvim nakon doping-pauze, ukršta rekete pred svijim navijačima sa takođe iskusnom Magdalenom Ribarikovom. Ruskinja i Slovakinja su se u isto vreme probijale na svetskoj sceni, a naravno epa Maša daleko uspešnije. Sad je pak situacija nešto promenjena, pošto Šarapova nije u savršenoj formi kao nekada, a i Slovakinja ume da odigra valjano. Zato ovde treba očekivati tri seta, kao što je to bilo u njihovom jedinomodmeravanju 20/15. u Akapulku kada je bolja bila Ruskinja.

(foto: Shutterstock)


tagovi

Dušan LajovićEvropaFilip KrajinovićLaslo ĐereMarija ŠarapovaRusijasportsko klađenjeSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara